Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak u ciebie coś się zmieni a u mnie zostanie dziewczynka, to chętnie odkupię. Haha.Tu lepiej wygląda nówka z metką plus majtaski super bawełnaZobacz załącznik 941651
Dziewczyny, a co myslicie o takich kokonach?
Link do: Kokon Long - grochy z lamówką
Ja pomalu zaczynam sie ogolnie rozgladac za roznymi rzeczami, ale to bedzie pierwsze dziecko i w sumie to nie mam pojecia co tak naprawde jest potrzebne, a co zbednea w rodzinie brak malych dzieci zeby podpatrzec, hihi. Na szczescie jestescie Wy
![]()
O super cena. Ja też się rozgladalam. Napewno zamówięDziewczyny, a co myslicie o takich kokonach?
Ja pomalu zaczynam sie ogolnie rozgladac za roznymi rzeczami, ale to bedzie pierwsze dziecko i w sumie to nie mam pojecia co tak naprawde jest potrzebne, a co zbednea w rodzinie brak malych dzieci zeby podpatrzec, hihi. Na szczescie jestescie Wy
![]()
Moja siostrzenica spała w takim. Dziecko ma troszkę ograniczoną przestrzen i ma przytulniej. I właśnie zawsze mozna gdzies zabrać jak sie jedzie i bezpieczniej położyć dziecko.Dziewczyny, a co myslicie o takich kokonach?
![]()
Piękne. [emoji176][emoji176]Ja się zakochałam w tych: Link do: Kokon niemowlęcy, Kokon dla niemowlaka - Sklep TInyStar.pl
O, tani. [emoji846]Dziewczyny, a co myslicie o takich kokonach?
![]()