reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Malutka466 cena za zestaw aventa super, rozumiem, że to w programie lojalnościowym jakimś. Podgrzewacz też fajna cena, ciekawe czy dobry. Ja mam stary canpola i on nie ma regulacji temperatury więc pewnie ten wurzucę a kupię nowy.

Malutka zachęciłaś mnie do tego zestawu butelek, cena rewelka w stosunku do innych :) może też zamówie :]
sterylizator do butelek też kupujecie?

Ja mam sterylizator do mikrofalówki z aventu. A wogóle to kupujecie laktator od razu czy czekacie aż się urodzi?
A co do termometru to widziałam ostatnio taki bezdotykowy którym można mierzyć również temperaturę wody w kąpieli. Tylko nie wiem czy jak jest taki do wszystkiego to czy nie okaże się do niczego.
Wczoraj w lidlu upolowałam kilka ciuszków w śmiesznych cenach, może później wrzucę fotki ;-)

Tak, program lojalnościowy klientów banku ING. Opłacało mi się, to kupiłam. A podgrzewacz wzięłam taki, nie znam się, ale wydaje mi się, że jest ok.
Wioleta, ja nie wiem właśnie, jak z laktatorem. Wiem, że ze szkoły rodzenia będę mogła wypożyczać laktatory Medela i nie wiem czy się na takie rozwiązanie na początek nie skuszę. Muszę to przemyśleć.

Mi z kolei bardzo spodobal sie ten termometr, juz sie za takim bezdotykowym rozgladalam po aptekach ale za mniej jak 100 nie widzialam i nie wiem czy sie nie skusze na ten,który Ty wybralas :-) a czytałaś moze jakies opinie na jego temat?

Ja mam sterylizator do mikrofalówki z aventu. A wogóle to kupujecie laktator od razu czy czekacie aż się urodzi?
A co do termometru to widziałam ostatnio taki bezdotykowy którym można mierzyć również temperaturę wody w kąpieli. Tylko nie wiem czy jak jest taki do wszystkiego to czy nie okaże się do niczego.
Wczoraj w lidlu upolowałam kilka ciuszków w śmiesznych cenach, może później wrzucę fotki ;-)

Wrzuc koniecznie :-)

za bardzo nie szukałam opinii o termometrze. Bo ludzie piszą przy wielu, że na czole i w uchu inna temperatura wychodzi... no ale z moich doświadczeń to tak jest zawsze. Więc za bardzo nie czytałam.

A co do sterylizatora, to podgrzewacz, który kupiłam ma funkcję sterylizacji.

Wczorajsze łowy :-D

Załączniki

• 1452202857281.jpg
    1452202857281.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry