reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Dziękuje bardzo:-) No i wymienie ta emulsje, dokupie sol fizjologiczna i wyprawka dla Adasia jest juz cala:-) Wózek mama ma zafundowac na poczatku lipca, a ja sie biore za szukanie lozeczka na allegro:-)

Kajtusza tylko to jest zwykły środek do mycia a nie ta emulsja natłuszczająca. Chodzi o tą parafinę ciekłą w ilości ok 70%;-)
to już porównywałysmy składy lepszy bebydream z rossmana (i tańszy)

Agnes nie lepsze to jest coś zupełnie innego

Ostatnia edycja:
To ja dla odmiany coś w temacie napisze:-D:

jak wszystko dobrze pojdzie to jutro bede mieć łożeczkoo! ;-)

a wiec odnosnie tego pytanie... bo chyba je chce przemalowac (bedzie uzywane), znacie jakies fajne farby odpowiednie do tego celu?

Juditka Za to ja mam pytanko do Ciebie odnosnie chusty: kupowalas, orientujesz sie w firmach jakie tutaj mozna znalezc na ebayu? Bo znalazlam takie cos NEW SUPERB BABY SLING WRAP CARRIER FREE P&P 5m longx70cm wide-newborn up to 17kg | eBay
A reszta chustujacych dziewczyn, to jest firma NIMAR mowi wam to cos?
Wlasnie poszperalam na polskich stronach no i ta nimar to nie ten teges, no jakos nie za bardzo polecana, pewnie dlatego taka tania. Czyli jednak zostaje mi wybulic za cos porzadnego, bo na allegro to niewiele ogloszen daja:no:

LeRemi na razie nie pomoge ale jak tylko pojde na pierwsze spotkanie kangurujacych to dam znac co i jak. Poki co mam jakiegos wirusa i kuruje sie w domu. Ogolnie ta ktora podalas w linku jest wizualnie nie zla no i tkana wiec niby ok ale nie slyszalam nic o nich wiec nie sugeruj sie.

Dziewczyny dziekuje za wiadomosci dot tetry ;)

K8libby widziałaś te kocyki Muchy? fajne, ale za 200, to podziękował.. kupiłam sobie wczoraj "Panią" i fajne jest motto miesiąca lipca "Łatwo jest być niezależną, kiedy ma sie pieniądze. Ale być niezależną, kiedy nie ma się niczego - to sprawdzian Pana" Mahalia Jackson... super być Hiobem w takim razie :rofl2:

Widziałam te kocyki, właśnie miałam o nich pisać. Bardzo mi się podobają, ale cena faktycznie z kosmosu. Mam urodziny w lipcu, może sobie zażyczę od rodzinki :)

reklama
Do góry