reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
dodzwoniłam się do sklepu firmowego deltima. pan udzielił w pełni wyczerpującej informacji.
model XA - koła pompowane przód średnica 18cm, tył - 25cm, przednie skrętne z blokadą. cena całości, to znaczy spacerówka, gondola i fotelik samochodowy - 1660

http://www.xlander.com.pl/pl/

model X1- koła pompowane o średnicy 25cm. cena kompletu - 1680

http://www.xlander.com.pl/pl/

tylko jak to na żywo wygląda????????????????????????

Ja widziałam X-1 (chyba). I musiałabym zdejmować koła do bagażnika, a jestem bardzo wygodna i nie uśmiecha mi się to. Poza tym nie ma wywietrznika w budzie i spacerówka montowana tylko tyłem. Ale bardzo fajnie się prowadzi. I w porównaniu do Implasta Driver ma blokowane koła!

Ja z zakupami właśnie też się wstrzymywałam, ale po doświadczeniach mamy z innego forum chyba zabiorę się za zakupy. Jedna z naszych marcówek została mamą 20 grudnia i była kompletnie zaskoczona. Więc teraz chwilowego speeda dpstałam i zabrałam się za zakupy. Ciuszków jeszcze nie kupuje, bo kompletnie nie wiem jaki rozmiar. Gin po rozmiarach z USG obstawia, że poniżej 60 malutka mieć nie będzie, ale to nigdy nic nie wiadomo.

No właśnie - najgorsze jest to, że nie wiemy jakiej wielkości będą maluchy. Ja nastawiam się raczej na kupowanie ubranek na rozm.62, i dosłownie po 2 szt. na 56. A i tak co firma to inny rozmiar (np. w jednej 56 jest tej wielkości co 62 z drugiej)...Bądź tu mądry... :p

mój K. chce zobaczyć na żywo i wtedy będzie podjęta decyzja czy mutsy czy x-lander. a koła to my w każdym wózku musimy ściągać, z racji "przeogromnego" bagażnika w naszej bryce.

reklama
jak masz kasę i wybierasz miedzy mutsim a x-landerem to proponuję mutsiego.

ja o mutsim nawet nie myslalam bo jak rodzilam piotrka to musti był bardzo drogą nowoiścia - x-lander i iglesiuna byly u mnie na drugim miejscu ale nadal drogir,
a do roana mam zaufanie w kortinie nawet piotrek potrafi ściągnąć kółka -
naprwadę pomiedzu maritą a kortiną róznica cenowa zbyt duża jak na jakość marity - jak ktoś ma mało kasy to kortina jest wystarczająca.
aczkolwiek kółka śiągam tylko to konserwacji :)

Do góry