reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WYPRAWKA :)

Co do ciuszków z LAFELA to chętnie pomogę w zakupach osobom spoza Wrocławia - tyle, że zdjęć tych nie ma na ich stronie i trzeba sprawę traktować opisowo. Jednak w razie czego dajcie znać - chętnie pomogę!

reklama
Kółka oczywiście pompowane i to jak największe - im większa średnica tym lepiej. No i ważne - zwracajcie uwagę czy są łatwo odpinane od stelaża. Roan marita pod tym względem jest super - odpinanie kółek to jedno klik i po sprawie :)

Dla tych co chcą kupić wózek rada, aby obejrzały go na żywo. Ja widziałam kilka wózków i w necie na zdjęciach wyglądały całkiem ok. opis też był całkiem całkiem, a w praktyce okazywało się, że wózek ani lekki ani taki fajny kolorystycznie.

Co do Mikrusa do Mutsego mu daleko - widziałam oba stojące obok siebie jak nasz odbieraliśmy. I w realu różnica jest spora. I niestety wiem, że Mikrus nie dla mojego męża, tylko oglądając wózek zdołał go uszkodzić ... Jak sprzedający stwierdzil - to norma, ze czesci mikrusa jakos same w reku zostaja.

Czy kupowałyście już materac??
Ja zamówiłam już łóżeczko, ale jestem zielona jeśli chodzi o wybór materacyka. Już doświadczone mamy polecały materacyk gryczano-kokosowy, a wczoraj miły pan z hurtowni poinformował, że już takowe zostały wycofane z produkcji. I teraz nie wiem, czy chciał nas naciągnąć na kokosowy czy faktycznie teraz tylko kokos.

Jeju!!!!!!! Jestem w szoku wy juz prawie wszytsko macie:> a ja dopiero ciuszki do szpitala dla malca(reszte ciuszkow kupie chyba po narodzinach bo nie wiem jakie duze/male Dzidzi bedzie nie znam wymiarow bo mialam tylko jedno USG i wiecej mi nie zrobia w Anglii).
Jakos zadne lozeczko mi nie wpadlo w oko jeszcze za to wozeczek mam upatrzony:) chyba ze przybedzie cos ladniejszego.

Nie martw się Maggusia, ja dla mojej laski mam tylko skarpetki i wczoraj dostałam od sąsiadów rajstopki :) cudo

Reszta rzeczy (mam trochę pożyczonych) czeka, bo musze porobić zdjęcia cyfrówką: co od kogo mam, żeby potem wiedzieć komu co oddać, bo ostatnio na moją dobrą pamięć liczyc niestety nie mogę...

Ja nastawiam się, że zakupy porobimy w styczniu i na początku lutego, może troszke w marcu i bedzie ok :)

maggusia ja nie mam kompletnie nic narazie oglądałam

co do materaca to jest jeszcze jakis gorczycowo piankowy ale kokosowo-piankowy podobno lepszy tak mówią ortopedzi

my kupujemy chicco za 999 spacerówka + gondola i pasy do gondoli w samochodzie osobno 200 zł nosidełko lekki niecałe 10,5 kg

reklama
Do góry