reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Mokatte do tego dokupiliśmy jasne łóżeczko i pomarańczowe prześcieradło - wszystko wygląda przecudownie :)

No właśnie zastanawiałam się jakie przeeścieradełko by pasowało
Dzięki za informacje. :)
A kremowe też może pasować?

moja mama jest w żywiole codziennie do mnie dzwoni co dokupiła
wymienia kocyki i inne
tata się śmiał że mama była podniecona piorąc i prasując ciuszki

cieszę się że mi pomaga a gust ma dobry więc niczego się nie obawiam jeedynie tego że wyda za dużo kasy bo wnusio musi mieć wszystko co najlepsze

kocyki wymieniała 3 razy bo na jednym było źle odszyte na 2 zauważyła MADE IN CHINA a jeżeli chodzi o 3 to wymieniła bo przyszły z fajniejszymi wzoramui ;D

Mokkate jasne, że tak. Tylko my nie kupowaliśmy, bo mnie się takie jasne kolrki nie podobają. Uwielbiam takie wyraziste. :D
A teraz pytanie : jakie wymiary mają wasze pościele dla dzidziusiów?

mam koszulek koło 10 - (nie kupowałam - spadek) nie używałam - już wolę kaftanik zapinane na brzusiu - dużo większa wygoda.

bo ogólnie preferuję body - ale nie zawsze sied a, chociazby przy tym nieszczęsnym kikucie pępusia przez tydzien, a póżniej do jako dodatkowa narzutka na body - ale kaftanik - nie koszulka.

no ja rozumiem że pępek na początku musi być chroniony tylko nie bardzo wiem jak, tzn kaftanik ma nie dotykać pieluszka też ale co dziecko z gołymi nóziami ma być, bo jak się założy śpiochy czy pajac to będzie dotykać pępka ::)

reklama
Fionka tu chodzi o to, że kafatnik wiązany z boku nie uszkadza pępusia tak jak bluzeczki zapinane na guziczki z przodu. A jak na to założysz śpioszki to nie drażnią go żadne guziczki, jedyne co to materiał, ale tego nie da się uniknąć :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry