reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

ja zadnych koszulek na troczki absolutnie nie kupuje. Nie bede sie potem z tym denerwowac ze sie podwija. Mam nadzieje, ze nikt z rodziny nie wpadnie na pomysl kupienia czegos podobnego :laugh:
Ja kupuje tylko body (na razie mam dwa firmy sofija - tak smiesznie sie zapinaja, troche jak taki rozek i nie trzeba ich przez glowke zakladac) - ale na poczatek tylko takie, ktorych nie trzeba wkladac przez glowke- zamierzam oszczedzic sobie stresow ;D

reklama
ja też żadnych "kaftanów bezpieczeństwa" nie kupuję, nastawiam się głównie na body (wszystkie znajome mamy mi radzą, że najwygodniejsze i dla mamy i maluch, bo się nie zawija, łatwo zakłada i można nosiś i do pajaca i so śpioszków), mam kilka kaftanilóa ale nie są wiązane tylko na zatrzaski zapiunane z boku na całej długości także nie trzeba zakładać ich przez główkę ;D

tak w tym sklepie, mają pościel i flanelową i bawełnianą a jak masz jakieś wątpliwości to napisz do nich zapytanie odpowiadają szybko i rzeczowo ;D

Aniam pisze:
ja zadnych koszulek na troczki absolutnie nie kupuje. Nie bede sie potem z tym denerwowac ze sie podwija. Mam nadzieje, ze nikt z rodziny nie wpadnie na pomysl kupienia czegos podobnego :laugh:
Ja kupuje tylko body (na razie mam dwa firmy sofija - tak smiesznie sie zapinaja, troche jak taki rozek i nie trzeba ich przez glowke zakladac) - ale na poczatek tylko takie, ktorych nie trzeba wkladac przez glowke- zamierzam oszczedzic sobie stresow ;D

Sorki, dzieczyny, ja na chwilkę z lutego (albo raczej stycznia) wpadłam. Radzę kupić chociaż jeden kaftanik sznurowany i wypróbować. Tu nie chodzi o wasza wygodę, tylko o pepuszek maleństwa. Przy takim kaftaniku jest najmniejsze prawdopodobieństwo, że coś będzie dzidziusiowi zahaczało o niewygojony jeszcze kikut. Rzecz sprawdzona. Ja mam 4 takie, tylko dobre gatunkowo. A bodziaki Sofija - tragedy...te zapięcia z tyłu.

a mi mąż przytargał dzisiaj karuzelkę fisher price z misiami przebranymi za pszczółki jest tak słodka że można zwariować i ma cudne melodyjki  ;D ;D ;D

reklama
Sylwia! Ja mam kilka takich koszulek. To są rzeczy, które dostałam od koleżanek. Nie wiem, czy będę je zakładać, ale warto chyba mieć ze dwie

Do góry