reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

mamaBoo! wtedy to już chyba rybka, czy będą codziennie, czy co drugi dzień :)

Ja w szpitalu miałam do czynienia ze studentkami i chyba im było bardziej "przykro" zaglądać mi tam, gdzie słońce nie dochodzi niż mi gdy leżałam w rozkroku...
Najfajniejsze były pytania lekarza: Widzicie?? i ich odpowiedzi: Tak!! :)

reklama
Hahahaha - nieźle, ale mimo wszytsko nienawidzę ginekologów - do swojej ginki musiałam się pzrekonywać całe 9 miesięcy i też mam do niej dystans. Poza tym jak mam się rozkraczać przed lekarzem to już na wejściu do gabinetu jestem czerwona i zakłopotana. wiem, ze to głupie, ale ja po prostu nie lubię się obnażać......

ja też swojej powiedziałam ostatnio, że najlepiej mi się z nią rozmawia, a na każdej wizycie jak mówi mi: prosze się rozebrac i zapraszam na fotel, pytam: czy to konieczne?? :)

Ja tam mam faceta ginekologa i jestem zadowolona. Spoko facio i nawet przystojny. Przed wczoraj mialam ostanie badanie "od dolu" ;D

Wczoraj kupiliśmy łóżeczko, materac, wkład do pościeli i drugi rożek, :) teraz już mogę spokojnie czekać na Krzysia 
_579054_n.jpg

Ja wczoraj tez bylam na mega zakupach
Kupilismy:
wózek
łożeczko
2x pościel
wkład do pościeli
troche ubranek
2 prześcieradła
materac
podkłady pod przescieradlo
stojak pod wanne
No właścicielka sklepu była zadowolona dlatego torbe do wózka dostalismy gratis
Rozek, kocyki juz kupilsmmy wczesniej. Zostaly jeszcze do kupienia kosmetyki itp... no i dla mnie cos w koncu bo jak ja do tego szpitala pojade.??

my kupiliśmy dziś wanienkę, ceratkę pod prześcieradło, przewijak, śpioszki, łapki niedrapki, okrycie kąpielowe i mięciutki kocyk polarkowy. najbardziej podoba mi się kocyk, bo jest taki delikatnie błękitny w małe owieczki.

dziewczynki jakiej firmy macie wkłady pościelowe i czy są one przeszywane, bo ja już zgłupiałam do reszty i nie wiem co kupić.

reklama
Mam pytanko. wiele z Was kiedyś wspominało o Roanie. Która z Was się w końcu na niego zdecydowała? I na który konkretnie: Kortinę czy Maritę?

Pyta zakatarzona i zakaszlana catherinka :(

Do góry