reklama
K
KingaP
Gość
osinka pisze:mi się odmieniło - kupuję graco, obejrzałam wózki i graco bardziej nam podpasował - jest malutki, zwrotny, łatwo się składa
mam małe mieszkanie, więc bardziej da sie go upchnąć![]()
osinko! my już go mamy ;D , jest extra, Moja codzienne zabawa to zawracanie nim stojąc w miejscu.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Aniam pisze:Hej Osinka, Fionka, Koga- dzis 28 a nam akurat 28 dni do terminu zostalo :laugh:
Rany, ale mi niedobrze...![]()
![]()
![]()
trzeba mini imprezę zrobić dziewczyny!!!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:osinka pisze:mi się odmieniło - kupuję graco, obejrzałam wózki i graco bardziej nam podpasował - jest malutki, zwrotny, łatwo się składa
mam małe mieszkanie, więc bardziej da sie go upchnąć![]()
osinko! my już go mamy ;D , jest extra, Moja codzienne zabawa to zawracanie nim stojąc w miejscu.chwalę się nim jkak dzika
![]()
hihiihi
my go kupimy już po porodzie, poczekamy na kasiorkę z PZU
osinka pisze:Aniam pisze:Hej Osinka, Fionka, Koga- dzis 28 a nam akurat 28 dni do terminu zostalo :laugh:
Rany, ale mi niedobrze...![]()
![]()
![]()
trzeba mini imprezę zrobić dziewczyny!!!![]()
to może tak: osinka przygotuje zakąski a my zadbamy o napoje i wystrój sali
ivka76
Fanka BB :)
My już jakiś czas mamy wszystko co potrzebne, a torba dalej nie spakowana!!! W czwartek idziemy do ginki dowiedzieć się co i jak (na ostatniej wizycie dawała nam przynajmniej 2 tygodnie) i dopiero wtedy wyszykujemy rzeczy do szpitala.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
a proszę bardzo! zaraz moge lecieć do kuchni przygotowywać jedzonko - uwielbiam gotować 
mam dziś takiego speeda, że zrobię wszystko
zdążyłam już pomyć i poukładać w szafkach w kuchni, wyszorować całą łazienkę, nastawić pranie, teraz zrobiłam przerwę na sniadanie
mam dziś takiego speeda, że zrobię wszystko
zdążyłam już pomyć i poukładać w szafkach w kuchni, wyszorować całą łazienkę, nastawić pranie, teraz zrobiłam przerwę na sniadanie
reklama
Podziel się: