reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Kasia, ja tez mam tę koszulkę! Jest super!
Spałam w niej kilka nocy, potem wyprałam i nic jej się nie stało! Po prasownaiu nadal jest ładna, nie zblakła, ani nie rozciągnęła się. Jestem z niej bardzo zadowolona!

reklama
wiecie dziewczyny co?
w piątek zamawiałam te proszki Dzidziuś (po12 godzinie), a wczoraj przyszła paczka??
palant listonosz nie chciał poczekać 5 minut, by Krzysiek skoczył do bankomatu po kasiorę - bankomat w bloku obok, strasznie mu się spieszyło, w związku z czym paczkę będe miała w poniedziałek pod wieczór :(
bardzo mi wczoraj ten listonosz popsuł humor

w życiu nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy!!! liczyłam na poniedziałek/wtorek...

KatiNJ, ja też mam ten sam problem z body, mimo że Jaś jest większy. Koło szyjki zawsze wszystko na wierzchu. Zazwyczaj na body ubieram mu jeszcze jakiś kaftanik. A koszulki, przed którymi wszyscy mnie przestrzegali, że są do niczego, bo sie zawijają na pleckach, akurat dobrze mi się sprawdzają. Nic się nie zawija, łatwo się ubiera (bo nie przez głowę), no i jak mały się zsiusia przy przewijaniu i poleje śpioszki, to najczęściej koszulkę oszczędzi ;)

Pytia, jak dla mnie koszulki sa super, nie wiem skad sie wizela "moda" na body ;) Patryczek musial w nocy zosatc w szpitalu bo biedulek dostal zoltaczki. A ja walcze z odcoiaganiem pokarmu i marnie mi to idzie , zaraz jade do szpitala moze mi specjalistka laktacyjna cos poradzi. Mam nadziej ze bede sobie tam sciagnac pokarm elektrycznie. mam nawal pokarmu i reczna odciagaczka slabo sobie z tym radzi. Jak bede miala chwilke wpadne jeszcze na forum. papa

ja dla malucha spakowałam tyle rzeczy że nie będę wiedziała w co go ubrać wzięłam zestawy najmniejsze i te trochę większe czapeczek mam 3 rozmiary

no wlasnie tak pamietalam jak pisalas ze wozka nie macie i jak dowiedzialam sie ze urodzilas to od razu pomyslalam: a miala jeszcze z wozkiem zdazyc przed porodem :D jak to nie mozna wszystkiego zapalnowac no nie??

Kasiula- nic się nie martw, przeciez z dzidzolkiem tak od razu się nie wychodzi.
Ja planuję kupic wózek już po. Za to zamówiłam fotelik :)

reklama
No ja też nie mam wózka...ale zupełnie o nim zapomniałam :laugh: :laugh: :laugh:
Muszę się w końcu wybrać do tego sklepu!!!

Do góry