Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny jaki materacyk do łóżeczka jest najlepszy?? Kokosowo - gryczany, kokosowo - piankowy czy kokosowy a może piankowy bo nie wiem jaki jest naodpowiedniejszy dla dzidzi??
jak ja sie pytalam w sklepie to mi polecano piankowo-kokosowy(na kokosie dzidzi spi do pol roku potem na piance) tyle wiem i ponoc ten co ma azik tez dobry
dzięki śliczne za odpowiedź \. mniej więcej już wiem napewno piankowo- jakiśtam za dużo tego a jak nie miałam dzidzi wcześniej to skąd ma człowiek wiedzieć no nie??
Azik: nasz polski kosztuje 299-350 zł, dają dwa lata gwarancji, zagraniczne kosztują powyżej 400 (tyle dawała koleżanka w maju tego roku) i mają roczną gwarancje
a ja myśle ze to dość doży wydatek a można i bez tego dobrze zając sie dzidzią
wiem że daje dużo pewności bo też o tym monitorze oddechu troszke czytałam
ale nie jestem pewna ja chyba nie kupie :
ten monitor najbardziej przydaje sie wczesniaczkom bo one maja najwieksze problemy z oddechem
dla mnie to duzo 200-300zl na taka rzecz-kupie jezelibedzie niezbedna