reklama
sylwia532
Fanka BB :)
kuzynka przywiozla mi 2 wielkie torby ciuszkow dla maluszka,fajowe.pokazalam jeden malusienki sweterek TESCIOWEJ i co uslyszalam "nie za wczesnie".moja odpowiedz krotka:ja w przesady nie wierze,moze jak bym zyla jakies 100 lat temu......i zreszta zdrowie i zycie dziecka nie zalezy od tego czy cos dostane czy kupie sama.ona "ale ja wierze".............juz sie zamklam bo bym do nocy to nie skonczylo.a co mnie to ze ona wierzy.....mam to centralnie w d...........
wodniczka22
Ja narazie mam tylko kocyk...i jedne body z kubusiem puchatkiem
Dostaliśmy też takie śliczne naklejki do pokoiku dla dziecka też z kubusiem puchatkiem...ja jestem jego fanką
Dostaliśmy też takie śliczne naklejki do pokoiku dla dziecka też z kubusiem puchatkiem...ja jestem jego fanką
benita_29
Marcowa mama 2006
Ja narazie mam dwie pare slicznych skarpeteczek i trzy podkoszulki-jedna biala w czerwone biedronki,druga z samochodzikiem i trzecia w papużkach...ale sliczne rzeczy w tych sklepach sprzedaja dla maluchow! A wczoraj trafilam na taka strone internetowa,gdzie tez fajne rzeczy są i wcale nie drogie.
http://www.e-ciuszki.pl/index.php?main_page=index&cPath=9&sort=20a&page=4 ;D
http://www.e-ciuszki.pl/index.php?main_page=index&cPath=9&sort=20a&page=4 ;D
A
azik
Gość
a ja się zapłaczę
wydałam 250 łotych w hurtowni dziecięcej...
i prawie nic nie kupiłam - 2 pizamki, kapcie, body - zwariować można
oczywiście zakupy były dla Piotrka, pocieszam się tylko że robię zakupy dla dwóch ananasów - w końcu braciszek/siostrzyczka tez wiekszość ponoszą
wydałam 250 łotych w hurtowni dziecięcej...
i prawie nic nie kupiłam - 2 pizamki, kapcie, body - zwariować można
oczywiście zakupy były dla Piotrka, pocieszam się tylko że robię zakupy dla dwóch ananasów - w końcu braciszek/siostrzyczka tez wiekszość ponoszą
wodniczka22
A ja wczoraj byłam u kolezanki, która ma pół roczną córeczkę i dostałam od niej ciuszki dla mojej dzidzi...przeważa kolor różowy
....napewno coś mi się przyda
A tak wygląda Kubuś Puchatek
A tak wygląda Kubuś Puchatek

ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Fajnie Wodniczka
, ja też mam dla swojej dzidzi sporo ubranek (po córci mojego brata), ale wszystko zostało u moich rodziców, bo moja mama jest przesądna
reklama
M
monika_pk
Gość
a ja zrobiłam pierwszy zakup dla mojego malenstwa....za namowa Benity zamówiłam na www.e-ciuszki....mam juz!
spioszki z kaftanik,łapki i czapeczke...wszystko za 23 zł
Podziel się: