Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiem ktora,tez mi sie podoba.Wyglada na to,ze wszystkie maluchy z roku 2006 beda lezaly w zyrafkach,bo w innych mamuskach wyczytalam,ze wszystkie prawie ja kupuja. Jest chyba najslodsza.
Kupiłam dzisiaj pajacyki z żółtego polarku, z kapturkiem Bo pomyślałam, że 1 marca to jeszcze pewnie chłodno będzie Mężuś tylko popatrzył na mnie pobłażliwie i przytulił, bo miałam ciuszków jeszcze nie kupować... Ach ta "silna wola" :
kuzynka przywiozla mi 2 wielkie torby ciuszkow dla maluszka,fajowe.pokazalam jeden malusienki sweterek TESCIOWEJ i co uslyszalam "nie za wczesnie".moja odpowiedz krotka:ja w przesady nie wierze,moze jak bym zyla jakies 100 lat temu......i zreszta zdrowie i zycie dziecka nie zalezy od tego czy cos dostane czy kupie sama.ona "ale ja wierze".............juz sie zamklam bo bym do nocy to nie skonczylo.a co mnie to ze ona wierzy.....mam to centralnie w d...........
Ja narazie mam tylko kocyk...i jedne body z kubusiem puchatkiem
Dostaliśmy też takie śliczne naklejki do pokoiku dla dziecka też z kubusiem puchatkiem...ja jestem jego fanką
Ja narazie mam dwie pare slicznych skarpeteczek i trzy podkoszulki-jedna biala w czerwone biedronki,druga z samochodzikiem i trzecia w papużkach...ale sliczne rzeczy w tych sklepach sprzedaja dla maluchow! A wczoraj trafilam na taka strone internetowa,gdzie tez fajne rzeczy są i wcale nie drogie. http://www.e-ciuszki.pl/index.php?main_page=index&cPath=9&sort=20a&page=4 ;D
A ja wczoraj byłam u kolezanki, która ma pół roczną córeczkę i dostałam od niej ciuszki dla mojej dzidzi...przeważa kolor różowy ....napewno coś mi się przyda
Fajnie Wodniczka , ja też mam dla swojej dzidzi sporo ubranek (po córci mojego brata), ale wszystko zostało u moich rodziców, bo moja mama jest przesądna
a ja zrobiłam pierwszy zakup dla mojego malenstwa....za namowa Benity zamówiłam na www.e-ciuszki....mam juz! spioszki z kaftanik,łapki i czapeczke...wszystko za 23 zł