reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

co do poscieli to ja juz sobie upatrzylam na allegro(nawet jak jeszcze dzidzi w brzuszku nie mieszkala) taka kremowa w zyrafki,na pewno widzialyscie,

reklama
Wiem ktora,tez mi sie podoba.Wyglada na to,ze wszystkie maluchy z roku 2006 beda lezaly w zyrafkach,bo w innych mamuskach wyczytalam,ze wszystkie prawie ja kupuja. Jest chyba najslodsza.

Kupiłam dzisiaj pajacyki z żółtego polarku, z kapturkiem :) Bo pomyślałam, że 1 marca to jeszcze pewnie chłodno będzie :) Mężuś tylko popatrzył na mnie pobłażliwie i przytulił, bo miałam ciuszków jeszcze nie kupować... Ach ta "silna wola" ::)

kuzynka przywiozla mi 2 wielkie torby ciuszkow dla maluszka,fajowe.pokazalam jeden malusienki sweterek TESCIOWEJ i co uslyszalam "nie za wczesnie".moja odpowiedz krotka:ja w przesady nie wierze,moze jak bym zyla jakies 100 lat temu......i zreszta zdrowie i zycie dziecka nie zalezy od tego czy cos dostane czy kupie sama.ona "ale ja wierze".............juz sie zamklam bo bym do nocy to nie skonczylo.a co mnie to ze ona wierzy.....mam to centralnie w d...........

Ja narazie mam tylko kocyk...i jedne body z kubusiem puchatkiem
Dostaliśmy też takie śliczne naklejki do pokoiku dla dziecka też z kubusiem puchatkiem...ja jestem jego fanką ;)

Ja narazie mam dwie pare slicznych skarpeteczek i trzy podkoszulki-jedna biala w czerwone biedronki,druga z samochodzikiem i trzecia w papużkach...ale sliczne rzeczy w tych sklepach sprzedaja dla maluchow! A wczoraj trafilam na taka strone internetowa,gdzie tez fajne rzeczy są i wcale nie drogie.
http://www.e-ciuszki.pl/index.php?main_page=index&cPath=9&sort=20a&page=4 ;D

a ja się zapłaczę ;)

wydałam 250 łotych w hurtowni dziecięcej...

i prawie nic nie kupiłam - 2 pizamki, kapcie, body - zwariować można

oczywiście zakupy były dla Piotrka, pocieszam się tylko że robię zakupy dla dwóch ananasów - w końcu braciszek/siostrzyczka tez wiekszość ponoszą ;)

A ja wczoraj byłam u kolezanki, która ma pół roczną córeczkę i dostałam od niej ciuszki dla mojej dzidzi...przeważa kolor różowy ;)....napewno coś mi się przyda

A tak wygląda Kubuś Puchatek

kubu_1_337.jpg

kubu_2_603.jpg

reklama
Do góry