reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

buciki5pl.jpg

to buciki,ktore ostatnio zrobilam na drutach,jak wam sie podobaja? :)

reklama
Asiu a może zrobisz więcej sztuk, wystawisz na allegro?? jestem pierwsza w kolejce!!! strasznie mi się podobają i z chęcią kupiłabym takie buciki!!! niestety mam 2 lewe ręce - nawet guziki przyszywa mi mąż ;)

Moja siostra dostała w prezencie (od koleżanki) dla mojego dzidziusia super kołyskę :), pewnie w przyszłym miesiącu będę mieć ją już u siebie :)

Mojej siostrze bardzo się sprawdziła, bo jej synuś uwielbia w tym spać :)

Joanno buciki są śliczne! A ja tak bym chciała też umieć takie zrobić. W ogóle to mam taki twórczy nastrój- pociąga mnie haftowanie, szydełkowanie- tylko nie ma mnie kto tego nauczyć :(

Ja mam dostać rzeczy po 3 dzieciaków siostry męża. Najmłodsze skończyło niedawno rok i jest dziewczynką, więc także przeważają rzeczy różowe.

ANIK78 pisze:
Moja siostra dostała w prezencie (od koleżanki) dla mojego dzidziusia super kołyskę :), pewnie w przyszłym miesiącu będę mieć ją już u siebie :)

Mojej siostrze bardzo się sprawdziła, bo jej synuś uwielbia w tym spać :)
Aniu mi koleznka powiedziala ze dostane od niej w prezencie cos takiego. Mowila ze jak jej dzieci byly malenkie to jej sie bardzo przydalo i ze nie wyobraza sobie wychowania dziecka bez tego bujaczka. Tak wiec zostane obdarowana tym cudenkiem.

reklama
Do góry