reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

Osinka, ja tez ostatnia z moivch kolezanek bede miala dziecko. I teraz mi wszytskie zazdroszcza ze bede miala takiego niemowlaczka a ich zaczynaja juz pyskowac;)

reklama
Pytia,sliczne te skarpeteczki,wlasciwie to prawie jak butki. Cudo! Anik a Twoja butelka i grzechotka superowe. Chyba tez sie rozejrze za podobna grzechotka bo mi sie bardzo podoba.

Cieszę się Monia, że Ci się podobają :), ja na nie ciągle się gapię :) i gładzę po brzuszku :). Chcę kupić teraz jakoś pościel dla dzidzi, podoba mi się jedna z firmy Drewex, taka w brązową lubi niebieską krateczkę z naszywanymi misiami :). Wrzucę link następnym razem :)

Tez mysle o poscieli,chociaz jednej. Anik mam swoje wyniki,moze je zeskanuje i przesle e-mailem jak mi sie uda. JAk nie dam rady to poprosze Robka jak wroci.

Cześć dziewczyny :) cóż za przyjemnosć odkryć to forum!
U mnie przy pierwzym dziecku nastąpił taki natłok  ubranek, spioszków, pajacyków, że niektórych nawet malutka nie założyła. Dostaliśmy  też  KARTON przeróżnych pluszaków i grzechotek...
Przy tym okazało się że część ubranek jest dla córeczki ewidentnie za mała! Niekóre np rozmiar 56  nawet nie dały się na dzidzie wcisąć! Ależ byłam zdumiona ;D sądziłam że dziecko to dziecko  rozmiar podobny.
Teraz przygotowałam listę z kórej realizacją zaczekam do czasu pojawienia się   małego człowiek na świecie.  Część Krewnych i Znajomych Królika  zadaje pytanie co potrzebujesz i lepeij podać konkretną odpowiedź bo inaczej późńiej się ma właśnie  karton grzechotek a dziecko i tak  wybierze  jedną góra dwie   do zabawy.
Choć pewnie nie wytrzymam i tez coś kupię bo komoda czeka na rzeczy nowego lokatora i aż korci żeby ją zapełniać  :D

ja czekam do grudnia...wtedy zaczne powolutku kupowac....narazie ciesze oko ogladajac w sklepach spioszki.łozeczka,wózki:)...

Też jak Monika na razie nic nie kupuję. Zacznę nie wcześniej niż w styczniu. Najpierw jeszcze muszę poprzeglądać Jacusiowe ubranka, a jest tego ogromna ilość. Chociaż oglądania w sklepach sobie nie odmawiam :D. Patrzyłam też na wózki, chociaż stoi w domu piękna Chiccowska Cortina i spacerówka Trio 2002, to jednak nowe bardzo kusi. :laugh:

monika.g pisze:
Tez mysle o poscieli,chociaz jednej. Anik mam swoje wyniki,moze je zeskanuje i przesle e-mailem jak mi sie uda. JAk nie dam rady to poprosze Robka jak wroci.
Monia, właśnie wróciłam z działki po dłuugim weekendzie :), jutro odbiorę maile na swoim komputerze (teraz korzystam z męża laptopa) i sprawdzę Twoje wyniki. Zeskanuję swoje i też Ci prześlę :). Powiedz jak wizyta u Zwolińskiego, mówił Ci coś dodatkowo? Bo nam bardzo dokładnie wyjaśnił o co chodzi w tych wynikach. Pozdrawiam :)

reklama
Do góry