Własnie jużnie chce takiego drogiego drugiego kupować, bo w tamtym głebokim Jacek jeździl do końca 4 miesiąca. Tak się darł jak leżał. Biorąc pod uwagę, że urodził się 21 kwietnia, a ostatecznie wyszedł ze szpitała pod koniec maja, użyteczność wózka gondoli była niewielka
.
reklama
A
azik
Gość
mojego przesadziłam do spacerówki (wózek wymienny mam - roan) w sierpniu, a mojowy chłopak jest... awantura była za awantura w gondoli...
wczoraj wielkim podstępem pod tytułem kupno spodni uzyskalam zezwolenie na zakupy w markecie. to był tylko pretekst, bo chciałam siębardzo przejść po sklepach, przy okazji zahaczyłam o sklep z wózkami i mnie porazilło - ceny z kosmosu, a tak naprawdę nie ma z czego wybrać, wszystko jakieś ogromniaste, waży niemiłosiernie dużo, obsługa pożal się Panie Boże. to już normalnych wózków nie robią, coby miały normalny kształt rączki, a nie zmiana kształtu w 3 czy 4 płaszczyznach. spodobał się nam jedynie peg perego plik 3, ale to dla nas za wysokie progi.
anian
Fanka BB :)
Do tej pory kupiłam mojej dzidzi trzy pajacyki i stwierdziłam, że to (na razie) wystarczy. Patrząc się na ceny i akcje wyprzedaży będę cierpliwie czekać ... i w styczniu/lutym będę szaleć. A teraz to zerkam na Allegro, może coś ciekawego się trafi? Ale jak na razie nie myślę o wózkach, łóżeczkach, itp. cały czas boję się zapeszać. Ale Wam, kupującym, życzę udanych zakupów!!!!!!! ;D
anian
kaśka76 ja wózki oglądałam już w sierpniu! I widziałam, że ten towar też podlega obinżce (a mi się spodobał Chicco) to już skończyłam. Ale teraz to już fajnie wejść do sklepu z rzeczami dla dzieciaków i można już coś kombinować dla swojego dzieciaka...
reklama
katiNJ
kaśka76 pisze:ja dla świętego spokoju nic nie kupuję, mam nadzieję, że ceny wózków będą przystępniejsze na jakichśpromocjach, bo teraz to mnie rozwalaja.
Kasiu widze ze jestes ze slaska. Okolice Czestochowy to istne wozkowe zaglebie. I z tego co pisza dziewczyny w innych watkach ceny b przystepne. Moze warto tam sie wybrac w koncu to nie az tak daleko.
Podziel się: