reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dzięki Kasieńka :-*
A
azik
Gość
ja kupiłam roana (w roana nie da sie wpiąć fotelika) gondola + spacerówka za 750 zł
sama gondola w wózkach typu roan to koszt około 400 zł (fajna hurtownia w szczecinie)
fotelik mam osobno (koszt maxi cosi 400 zł) ale to i tak trzeba miec do samochodu...
sama gondola w wózkach typu roan to koszt około 400 zł (fajna hurtownia w szczecinie)
fotelik mam osobno (koszt maxi cosi 400 zł) ale to i tak trzeba miec do samochodu...
K
KingaP
Gość
azik, mówisz o tej na Piastów??
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
my chcielibyśmy przed marcem zmienić samochód, bo nasz w marcu może nie przejść przeglądu
dlatego chciałabym zaoszczędzić i nie kupować wszystkiego nowego... wystarczy, że ciuszki dla dziecka są drogie jak diabli - ja musze kupić wszystko, bo to pierwsze dziecko 
A
azik
Gość
kinga, na ku słońcu (róg ku łosńcu i derdowskiego) jak się skręca do geanta...
tam nie ma roana -ale sa wózki typu roan, wiem że mają deltima dosyć tanio
w tato ja kupiłam wózek
co do fotelika roana - to moze rzeczywiście jest jakaś nowość - jak ja kupoiwała nie było takich planów nawet (niecały rok temu)
tam nie ma roana -ale sa wózki typu roan, wiem że mają deltima dosyć tanio
w tato ja kupiłam wózek
co do fotelika roana - to moze rzeczywiście jest jakaś nowość - jak ja kupoiwała nie było takich planów nawet (niecały rok temu)
K
KingaP
Gość
Rafał ma teraz urlop i wybieramy się jutro dopytać o szkołę rodzenia i chciałabym go wyciągnąć na wycieczkę po hurtowniach dziecięcych. Może jeszcze nie jutro, ale w tym tygodniu.
A o tej na ku słońcu nie słyszałam, dzięki kochana
A o tej na ku słońcu nie słyszałam, dzięki kochana
reklama
A
azik
Gość
doczytałam w necie-
fotelik roana dopina sie do kortiny i maritki (nie hugo)
ten typ będzie dobry tylk odo stelazy roan - zadnych innych wózków
kortinę polecam (lepsza jest maritka lae za droga - za tą cenę nie opłaca się)
fotelik roana dopina sie do kortiny i maritki (nie hugo)
ten typ będzie dobry tylk odo stelazy roan - zadnych innych wózków
kortinę polecam (lepsza jest maritka lae za droga - za tą cenę nie opłaca się)
Podziel się: