reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Anik - śliczna pościel!!! domyślam się, że w komplecie jest ochraniacz na szczebelki? można to prać? zastnawiam się nad pościela normalną, a pościelą z ochraniaczem

Dzięki dziewczynki, pościel jest z ochraniaczem :) i jest 100% bawełny i jak najbardziej można to wszystko prać. Wczoraj oglądałam podobną w Tesco, ale flanelową, zadzwoniłam do mamy i usłyszałam, że flanelowa dla maluszka będzie za ciepła i nie kupiłam, a chcę mieć kilka kompletów. W Tesco podobna pościel kosztuje w granicach 40-50zł, a w sklepie z dziecięcymi rzeczami dużo więcej. Ja myślę, żeby kupić na Allegro taką niebieską w owieczki z ochraniaczem, ale zobaczę jeszcze :)

anik ja tez mysle nad ta sama posciela co ty w owieczki jest sliczna :) i zaluje bo w sklepie byla taka wlasnie z ochraniaczem po 29,90 a ja kupilam tylko 1 komplet(oj jak zaluje)

A ja mam na razie taka(z kauflanda)-taka jest na allegro tez:
s30106071ba.jpg

osinko!! ochraniacz wydaje mi sie nizbędny. Mojej koleżanki synek tak się wiercił w łóżeczku, że obijał główką o szczebelki. wprawdzie dziecko nie ma unerwionej głowy tak bardzo jak dorosły, kształtuje się to dopiero w późniejszym okresie, ale chyba dla naszego "świetego spokoju" warto ochraniacz kupić.

ochraniacz ma jeszcze jeden plus-jak sie chodzi kolo dzidzi,otwiera drzw i cokolwiek innego to oslanie przed wiatrem(moja kolezanka nie miala na poczatku i jak sie wszyscy krecili kolo malucha to biedaczek czkawki dostawal-teraz ma i jest spokoj)

sylwu sliczne te ubranka, a najslodsze jest to co kupil tatus twojej dzidzi (moze ze wzgledu na to ze kupil to mezczyzna??) moj maz ostatnio zrobil sobie runde po marketach jak bylam na zajeciach i analizowal sobie ceny rzeczy dla dzidzi- tak sam z siebie- niesamowite... :)
ja niestety nie mam tylu rzeczy dla dzidzi, i strasznie mi to nie daje spokoju bo mam wrazenie ze dzidzia mnie zaskoczy...

reklama
Do góry