reklama
M
monika_pk
Gość
albo w lutym .....
K
kasiula matula
Gość
to mi by wychodziło dzień po terminie ;D
M
monika_pk
Gość
a mi wyszło na poczatku lutego....... :
.....ale mam przeczucie ze pewnie urodzew lutym ;D...zobaczymy....co płci sie nie myliłam ... ;D
A
azik
Gość
no, a ja znowu w 36 ???
hmmm
na walentynki mi wtedy wyjdzie ;D
hmmm
na walentynki mi wtedy wyjdzie ;D
anian
Fanka BB :)
nie pomyślałam o tym, że niektóre z nas zaczną się "rozdwajać" już w lutym. I oby to był najwcześniejszy termin czego WSZYSTKIM życzę. Ale moje drogie , pocieszenie (?) niektóre z nas poczekają do kwietnia...monika_pk pisze:albo w lutym .....![]()
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
anian pisze:nie pomyślałam o tym, że niektóre z nas zaczną się "rozdwajać" już w lutym. I oby to był najwcześniejszy termin czego WSZYSTKIM życzę. Ale moje drogie , pocieszenie (?) niektóre z nas poczekają do kwietnia...monika_pk pisze:albo w lutym .....![]()
![]()
Anian - nawet nie strasz!!! u mnie termin przesunął się na 31 marca, lekarz wspominał też o kwietniu
anian
Fanka BB :)
osinka ostatnio przeglądałam wątek listopadowy i tam wyszło, że dzieci pojawiły się w okresie od września do grudnia.
Nie wnikałam czy początek września czy koniec, ale grudzień to było dzisiaj albo wczoraj, więc wszytsko jest możliwe a zadecyduje natura i chęci naszych dziciaczków. :laugh:
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
anian zaczynam się lekko martwić, sama wprosiłam się na ten świat w 7 miesiacu ciąży
oby moja mała nie była taka chętna! (odpukać!!!)
zaczynam mieć schizy i kompletnie nic nie dźwigam i nie kapię się w ciepłej wodzie tylko prysznic - tak na wszelki wypadek (bo to chyba też ma wpływ)
zaczynam mieć schizy i kompletnie nic nie dźwigam i nie kapię się w ciepłej wodzie tylko prysznic - tak na wszelki wypadek (bo to chyba też ma wpływ)
Podziel się: