reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

teraz to się zastanawiam jak popłacimy zaległości
i martwię sie że nie mamy kasy ani nic dla bobka moje badania dodatkowe i rozpiżdżony komp kosztowały nas dodatowo 2300 zł

co do łóżeczka kupię drewniane z szufladami

koleżanki odradzają przewijaki bo twierdzą że te przydają się na 2-3 miesiące później podobno jest niewygodnie bo dzidzia rośnie i wywija

ja chciałam początkowo tzw łóżeczko kombajn z szafką i przewijakiem z szufladami i później można zrobić tapczanik

DREWEX ma fajne kombajny ale teraz nie wiem

reklama
Dzięki dziewczynki! :)

Osinka, popatrz na allegro, polecam Ci łóżeczko z szufladą lub półką, bo można tam schować zapas pieluszek, więc w mieszkanku robi się więcej miejsca. Przewijak też się sprawdzi, bo nie trzeba mieć dodatkowej komody na niego, więc naprawdę polecam :). Ja mam to szczęście, że to wszystko dostałam w spadku :).

ja na spadek nie mam co liczyć ale w styczniu skoczę do kupelki co urodziła ponad 1,5 roku temu może coś znajdę

ANIK78 pisze:
Dzięki dziewczynki! :)

Osinka, popatrz na allegro, polecam Ci łóżeczko z szufladą lub półką, bo można tam schować zapas pieluszek, więc w mieszkanku robi się więcej miejsca. Przewijak też się sprawdzi, bo nie trzeba mieć dodatkowej komody na niego, więc naprawdę polecam :). Ja mam to szczęście, że to wszystko dostałam w spadku :).

masz szczęście z tym spadkiem ;) moje koleżanki maja jeszcze za małe dzieci i nie moga mi odsprzedać łóżeczka! :) popatrzę na allegro i w komisach, pewnie coś fajnego wynajdę
z tym przewijakiem - najwyżej moja złota raczka domowa coś mi ładnego wykombinuje :) Krzyś umie fajne rzeczy zrobić z niczego :)

Osinka, ten przewijak też był samemu zrobiony przez mojego szwagra, służył im przez długi czas, poza tym jest duży i zmieści się na nim koszyk z kosmetykami. :)

A moje Maleństwo już ma sporo...uzbierał się śliczny kocyk (oczywiście z Kubusiem Puchatkiem), ręczniki po kąpieli (2 sztuki) oraz 7 pajacyków, bodziaki i ogrodniczki (niech już ma). A ciuszki to zwyczajowo kupuję na 62cm chociaż każdy z zakupionych pajacyków ma inną długość. ::)

reklama
agao pisze:
teraz to się zastanawiam jak popłacimy zaległości
i martwię sie że nie mamy kasy ani nic dla bobka moje badania dodatkowe i rozpiżdżony komp kosztowały nas dodatowo 2300 zł

co do łóżeczka kupię drewniane z szufladami

koleżanki odradzają przewijaki bo twierdzą że te przydają się na 2-3 miesiące później podobno jest niewygodnie bo dzidzia rośnie i wywija

ja chciałam początkowo tzw łóżeczko kombajn z szafką i przewijakiem z szufladami i później można zrobić tapczanik

DREWEX ma fajne kombajny ale teraz nie wiem
Ja na przewijak nie narzekam. Jacek miał prawie trzy lata jak przestał nosić pampersy i przewijałam Go tylko na przewijaku. Własnie takim utwardzonym pod spodem i nakładanym na łóżeczko. Było super, nie wyobrażam sobie robić tego na czymś innym. Ale np. moja kolezanka przewijała i przewija zawsze na pralce i twierdzi, że to jest najwygodniejsze miejsce, ale Ela ma już dwa latka. :). To chyba zależy jak się przyzwyczaisz.
Ja raczej kupię takie łóżeczko kombajn, bo nie mam już ani łóżeczka ani przewijaka ani wolnych szafek.

Do góry