reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

Koga, poproś położną, żeby nie klepała dziecka po urodzeniu za mocno... ;D Ale wydaje mi się, że akurat w tę stronę to można ubierać, gorzej jest z sukienkami na chłopca... ;D

reklama
może doszyję do wszystkiego różowe kokardki, albo jakieś dziewczece aplikacje i nikt się nie połapie ;)
albo może wymienię z jakąś internetową ciocią, której zamiast córci urodzi się synek ;D ;D ;D

osinka pisze:
Koga, ja też buszuje po allegro i kupuję co mi tam wpadnie w oko, choć sukienki nie mam ani jednej, tak na wszelki wypadek ;)

ja tak samo robię. Ale już sobie dałam zakaz spoglądania na ciuszki rozmiar 62cm, bo Maleństwo nie zdąży ich ubrać jak będę szaleć. A większe to jakoś nie sprawiają mi radości...tylko ogrodniczki (na 68cm) ;)

ogrodniczki sa super ja przegapolam aukcje i bije sie w leb bo byly takie sliczne.
a co do uzywanych to tez nie mam oporow maly czlowieczek mial zaledwie pare razy to na sobie wypierze sie wyprasuje i bedzie jak nowe

Ja też nie mam żadnych oporów, że kupuję używane śpioszki czy spodnie. One nie są prawie wcale zniszczone, bo wiadomo, że takie malutkie dziecko nie wychodzi tych ciuszków. Ale na moje Maleństwo czekają też nowe ubranka :D

Wśród moich znajomych krążą ciuszki. "chodzi" w nich dużo dzieci. A takie niemowlaki przecież nie miewają chorób skóry... (oczywiście są wyjąti, ale chyba nieliczne)

sylwia532 pisze:
osinka kupilam w markecie dzieciowym u mnie w miescie napis malutkimi literkami a on mnie straszy ze jego koszulka bedzie miala mega duze litery ::)teraz bedziemy sie scigac ;D na allegro sa super bodziaki ja chyba zamowie "syneczek mamusi" ;) ale to dopiero by sie wsciekl sa na tej stronce http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75563928
sylwia a powiedz ten market to jakis specjalny byl- tylko u was w miescie, czy to jakis wiekszy sklep z "filiami"??
jeszcze jedno: kupujecie podrzewacz do butelek od razu?? bo ja sie zastanawiam czy nie poczekac az pozna sie dzidzi tzn. czy bedzie pila z butelki czy nie, bo na poczatku jak karmi sie piersia to slyszalam ze nie trzeba dopajac innymi plynami bo wszystko jest w mleczku, dopiero jak podrosnie troszke.

reklama
Koga- ja dostałam wyprawkę po dziewczynce- same śliczne różowiutkie sukieniusie, mnóstwo falbanek itd. Juz teraz straszę męża że bedę w nie ubierała naszego synka jak on będzie w pracy!!!

Do góry