reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Koga, ja też buszuje po allegro i kupuję co mi tam wpadnie w oko, choć sukienki nie mam ani jednej, tak na wszelki wypadek 
anian
Fanka BB :)
osinka pisze:Koga, ja też buszuje po allegro i kupuję co mi tam wpadnie w oko, choć sukienki nie mam ani jednej, tak na wszelki wypadek![]()
ja tak samo robię. Ale już sobie dałam zakaz spoglądania na ciuszki rozmiar 62cm, bo Maleństwo nie zdąży ich ubrać jak będę szaleć. A większe to jakoś nie sprawiają mi radości...tylko ogrodniczki (na 68cm)
K
KingaP
Gość
Wśród moich znajomych krążą ciuszki. "chodzi" w nich dużo dzieci. A takie niemowlaki przecież nie miewają chorób skóry... (oczywiście są wyjąti, ale chyba nieliczne)
magdalenaB
marcowa mama 06'
sylwia a powiedz ten market to jakis specjalny byl- tylko u was w miescie, czy to jakis wiekszy sklep z "filiami"??sylwia532 pisze:osinka kupilam w markecie dzieciowym u mnie w miescie napis malutkimi literkami a on mnie straszy ze jego koszulka bedzie miala mega duze litery :teraz bedziemy sie scigac ;D na allegro sa super bodziaki ja chyba zamowie "syneczek mamusi"
ale to dopiero by sie wsciekl sa na tej stronce http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75563928
jeszcze jedno: kupujecie podrzewacz do butelek od razu?? bo ja sie zastanawiam czy nie poczekac az pozna sie dzidzi tzn. czy bedzie pila z butelki czy nie, bo na poczatku jak karmi sie piersia to slyszalam ze nie trzeba dopajac innymi plynami bo wszystko jest w mleczku, dopiero jak podrosnie troszke.
K
KingaP
Gość
ja nie kupuję ani buletki, ani smoczka. żadne z tego typu akcesoriów nie wchodzi w grę!!
reklama
Podziel się: