reklama
felqua
Fanka BB :)
Ja po tej wizycie w szpitalu dostałam jakiegoś speeda w kompletowaniu wyprawki- tak szczerze mówiąc to ostatnio to moja jedyna rozrywka
poza siedzeniem w domu, czytaniem książek i oglądaniem tv.W ogole cały czas się boję że mój maluch będzie wcześniakiem- bo u mnie w rodzinie wszyscy rodzili sie wcześniej- gdzieś o 4-5tygodni przed terminem.
poza siedzeniem w domu, czytaniem książek i oglądaniem tv.W ogole cały czas się boję że mój maluch będzie wcześniakiem- bo u mnie w rodzinie wszyscy rodzili sie wcześniej- gdzieś o 4-5tygodni przed terminem.
koga
Mama Maksa i Julka
ja kupiłam zestaw ciuszków używanych na allegro (ponad 40 sztuk) bo wylicytowałam dość okazyjną cenę.
- jestem teraz nieco spokojniejsza
Licytowałam już inne zestawy parę dni wcześniej, ale przekraczały zawsze cenę, którą moim zdaniem warto było dać - ludzie na tym allegro naprawdę czasem przesadzają!
wózek wybraliśmy - ale kupimy na sam koniec może go jeszcze przecenią jako stary model ;D
teraz rozpracowujemy łóżeczko - chcemy kupić turystyczne, wiecie na co zwrócić uwagę?????
Licytowałam już inne zestawy parę dni wcześniej, ale przekraczały zawsze cenę, którą moim zdaniem warto było dać - ludzie na tym allegro naprawdę czasem przesadzają!
wózek wybraliśmy - ale kupimy na sam koniec może go jeszcze przecenią jako stary model ;D
teraz rozpracowujemy łóżeczko - chcemy kupić turystyczne, wiecie na co zwrócić uwagę?????
magdalenaB
marcowa mama 06'
K
KingaP
Gość
koga pisze:wózek wybraliśmy - ale kupimy na sam koniec może go jeszcze przecenią jako stary model ;D
Zapomnij!! (jeśli myslisz o Graco)
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Śliczne te rzeczy i bardzo niska cena 
magdalenaB
marcowa mama 06'
ten komplecik kuplismy w auchanie, byly tez rozowe i niebieskie ale nie w paseczki tylko jakies wzorki, ja kupilam neutralny
, tez bardzo mnie zaskoczyla cena a material jest bardzo mieciutki i przyjemny. a te zielone body byly jeszcze tansze, chyba zaczeli jakies promocje powoli wprowadzac przed koncem roku bo wiele ubranek bylo w nizszej cenie.
reklama
K
KingaP
Gość
szkoda, że w Szczecinie nie ma auchana
, bo ciuszki naprawdę ślczne i niedrogie
Podziel się: