reklama
A my wczorak kupilismy Niuniowi 2 kompleciki polarkowe (jeden -spodnie +bluza,drugi - spodnie,bluza i czapeczka) body z dlugim rekawem i bluze. Oprocz tego chusteczki do pupy Bambino. Chcialam tez jedna paczke pieluszek ale zupelnie zbaranialam. Jakie nalezy kupic do szpitala?
te kosze znalazlam na stronie www.baby.com.pl. Od razu sa z posciela. Ale mimo wszystko to chyba drogo?Choc niektore kolory sa przecenione z 350 zl do 279zl. Nie wiem na jak dlugo taki kosz starczy?
K
KingaP
Gość
oj, chyba na krótko.
Dzięki Ania! ja je sobie całkiem inaczej wyobrażałam ;(
Dzięki Ania! ja je sobie całkiem inaczej wyobrażałam ;(
NOja też wczoraj zaczełam kompletować wyprawke : kupiłam 2 body z długim rkawem, 1 pajacyka 2 komplety spodnioe + bluzka , śpiochy i ręczniczek do kąpieli 20 pieluch tetrowych , 5 flanelowych proszek Jelp do kolorów i białego i wiecie co zatkało mnie 280 zł. koniec świata a gdzie reszta. wiem Że ciuszki tanie nie były ale oprzeć sie niemogłam 

Myśmy w czoraj zrobili przegląd - i dalej nic. chcemy kupić wózek do 1200 zł ale jak juz są to sie namnie podobają. Chyba będzie tAKO CITY VOYAGER - CIĘŻKI alew mieszkam w domku prywatnym z moimi rodzicami więc chyba będę liczyła na ich pomoc
Dziewczyny znalazłamte kosze wiklinowe na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=78867933 dla chętynych
http://allegro.pl/show_item.php?item=78867933 dla chętynych
z kosmetyków i takich tam to co trzeba???
-mydełko
oliwka
krem do pupy
szczotka z miękkiego włosia
chusteczki nawilżające do pupy
patyczki do uszu ze stoperami
kremik do buzi
co jszcze??????
fajowy jest płyn OD STÓP DO GŁÓW do kąpieli PENATENA sama go używam bardzo delikatny balsam z oliwką PENATENA błyskawicznie się wchłania fajnie nawilża i nie daje uczucia lepkości i tłustego jak oliwka
-mydełko
oliwka
krem do pupy
szczotka z miękkiego włosia
chusteczki nawilżające do pupy
patyczki do uszu ze stoperami
kremik do buzi
co jszcze??????
fajowy jest płyn OD STÓP DO GŁÓW do kąpieli PENATENA sama go używam bardzo delikatny balsam z oliwką PENATENA błyskawicznie się wchłania fajnie nawilża i nie daje uczucia lepkości i tłustego jak oliwka
a ja się najeździłam dziś karocami. ustaliliśy, że w grę wchodzą albo mutsy na stelażu urban rider lub free rider albo bebecar tracker. wszystkie na kołach pompowanych. wiem, że ciężkie. a poza tym szukamy użytkowanego a nie nowego, bo to za droga zabawka.
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Aniam pisze:te kosze znalazlam na stronie www.baby.com.pl. Od razu sa z posciela. Ale mimo wszystko to chyba drogo?Choc niektore kolory sa przecenione z 350 zl do 279zl. Nie wiem na jak dlugo taki kosz starczy?
Aniu, mojej siostrze starczył na krótko, na jakieś 3 miesiące z tego co pamietam.
Podziel się: