reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
My dziś kupiliśmy dla dzidziaka nadstawkę do przewijania na łóżeczko, delfinka do kąpciania, mięciutki kocyk, śliniaczek na rzepy i gruszkę do nosa. Zaczyna być tych rzeczy coraz więcej!!

ja w koszulach czuje sie jak stara baba,tez nienawidze jak sie plataja..................ale co zrobic.ja do szpitala brac nie musze szpital daje ile sie chce-bo po porodzie czlek sie poci jak diabli i 5 par by mi nie starczylo.........
azik z tej stronki sa nawet ladne ;)

acha i wszedzie gdzie czytam odradzaja z dziurami-bo cyce wylaza i lepsze rozpinane na guziczki

Anik, male kolka akurat mi nie przeszkadzaja. Snieg tutaj spada 2- 3 razy w ciagu zimy, wiosna jest b krotka i zupelnie inna od naszej pluchy. No i mieszkam na przedmiesciach co oznacza ze wszedzie i tak musze wybierac sie samochodem.
Na ale gdybym byla w Polsce na pewno zwrocilabym uwage na duze kola.

ivka76 pisze:
My dziś kupiliśmy dla dzidziaka nadstawkę do przewijania na łóżeczko, delfinka do kąpciania, mięciutki kocyk, śliniaczek na rzepy i gruszkę do nosa. Zaczyna być tych rzeczy coraz więcej!!

ależ Ci zazdroszczę!! ja na razie jestem uziemiona na maxa, pozostały mi sklepy internetowe, a to nie to samo :(

widziałam te koszule z otworkami na żywo - okropne worki - fuj! - trudno w nich chyba czuć się kobieco :(
na co dzień śpię w piżamkach z krótkimi lub długimi spodenkami - teraz zsuwam je pod brzuszek - i w małych i obcisłych koszulkach, czyli na poród i karmienie odpada! :D

sylwia - naprawdę szpital daje koszule jakby co???

osinka! - my wczoraj wyszliśmy do sklepu kupić jakieś body dla małego, może z przeceny i pooglądać wózki - a kupiliśmy sobie 5 par skarpet, bo na nic innego nie potrafiliśmy się zdecydować ;)

pociesz się osinko ze ja tak mam od 6 listopada

chociaż teraz robię max półgodzinne wypady 1-2 w tygodniu a tak to łóżko tv i komp

reklama
ja słyszałam że dobre są te elektroniczne ale drogie kumpela miała ręczny i się wkurzała

Mirka siostra też twierdzi (uwaga cytuję) doić elektr

Do góry