reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

My też dostaniemy (tzn. pożyczymy) fotelik od znajomych

Dziewczyny! Musicie pamiętać o tym, żeby podkładać dziecku jakieś cuda pod pupkę, bo w pierwszych tygodniach dziecię siedzi w foteliku jak połamane...

reklama
a u mnie w szpitalu nie wolno gaci :( zaddych(zakladasz dopiero jak wychodzisz) a jestes tylko z podkladem i tak musisz go sobie nogami prztrzymywac..............ja zaloze na noc a na wizyte zdejme

ja powiedziałam lekarzowi - ze nie mam takich śilnych miesni by podtrzymywać podkład bez majtej, a po drugie po proszę o uszczelnienie sal i korytarza, bo nie mam ochoty by mnie pzrewiało na dole - wiecej nie sugerował mi żebym chodziła bez majtek, tylko prosił bym w łózku je opuszczała, ja porobiłam dziurki i tez mu sie spodobało :)

aaaaaaaaaa to ja ich tak zakrece bo nie wyobrazam sobie przewijac pierwszy raz maluszka(stres) i podtrzymywac cos miedzy nogami,w ogole przejsc do wc(bo nie ma na kazdej sali)po korytarzu z tym czyms to tez nie bardzo

Dziewczyny biegnijcie do Wójcika !! :D My wczoraj weszliśmy i udało nam się kupić śliczny komplecik dla dzidzi za 25 zł !!!! Jest różowy z cudownego, misiowatego materiału. Dziewczyny tam są takie przeceny, że aż szok !!!!

Dziewczyny, wy juz sie niezle orientujecie w cenach. Bylam w takim sklepie dla dzieci Softbe chyba sie nazywa, tam maja rzeczy dla niemowlaczkow w cenach od 9 do 11 zl za sztuke (tzn. body, kaftaniki, spioszki, itd.) pajacyki widzialam za 17 zl. To drogo tanio czy przecietnie? Nie chce mi sie nie wiadomo gdzie biegac, tam maja wiekszosc rzeczy pod reka i mila obsluge. Wydawalo mi sie, ze te rzeczy sa dobrej jakosci. (patrzylam na takie w rozmiarze 62).

reklama
Do góry