reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Ewa - to dobra firma, ale u nas w carrefourze nie widziałam :(
tylko w hurtowni - firma jakosciowo bardzo podobna do pinokia - moim zdaniem identyczna, ale ceny tez podobne... WARTO

reklama
a my mamy taki rożek oto:
16fz.jpg

hmm...tak sobie czytam i wiecie co wam powiem...że ja np. prałam julki ciuszki tylko na początku w dzieciecym proszku, w cypisku ewentualnie w płatkach mydlanych, ale jak mała skończyła miesiąc jakoś tak poszło że prałam w normalnym proszku i nc jej nie było, żadnego uczulenia czy cos tam...

Dzieki dziewczyny. Zobacze w Auchanie. Wlasnie znalazlam komplet poscieli dzieciecej i kocyk w paczce od szwagierki- nie wiem jak to sie stalo ze je wczesniej przeoczylam. I wzorem Kingi zabralam sie do prania ciuszkow dla maluszka- dobrze ze teraz sie na to zdecydowalam, bo jakims cudem mam ich tyle ( caly czas ktos cos mi daje po swoim dziecku) ze wychodzi mi conajmniej na 5 pran,a nawet nie wspomne o pieluchach i poscieli. Ja piore po 2 razy- najpierw w Vizirze Sensitiv a nastepny cykl w Bobasie ( jako ze sa to rzeczy uzywane),zastanawiam sie nad jakims plynem do plukania, ale chyba na razie sie nie odwaze.Aha a wszystkie pajacyki takie miekkie z welurku czy polaru bede prala w mleczku lovelli.

reklama
a ja mam pytanko odnosnie takich malych koszulek co przypominaja kaftan bezpieczenstwa-sa takie wiazane-jak dla mnie niepraktyczne i nie wiem jak ja je bymm zalozyla takiemu maluszkowi ile to wygibasow?kolezanka mnie juz denerwuje ma 4 miesiecznego malucha i jej rady brrrrrrrrrrrrrr,zapytalam sie czy nie lepsze body a ona ze takiemu malemu to te koszulki a nie body ze ona sie zna na tym lepiej ode mnie...............ehhhhhhhhhhh

was spytam kupujecie takie????????

Do góry