reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Asioczek, współczucia! Ja odkąd na tvn'ie pojawiła się "Ustareka" zawsze mam dystans do fachowców, jeśli takowych trzeba wezwać i nigdy nie mam do nich cierpliwości...o zaufaniu nie wspomnę...

A my wczoraj mieliśmy dzień zakupów i w końcu mam coś dla maluszka:
- wanienka
- pampersy new-born (kupilśmy w makro, po 22,49 za paczkę 44 sztuk, więc też atrakcyjnie)
- mydełka
- waciki
- patyczki
- pieluszki tetrowe
- kocyk z kaczuszką :-)
- skarpetusie, śpioszki, body, koszulkę i dresik z puchatkiem [trochę większy, ale słodki był :-)].

A to zdjęcie częsci dzisiusiowych rzeczy. Skoda tylko, że nie mogę więcej ubranek pokupować...moja Mama już dawno takie zakupy zrobiła :-)

A fotel bujany - super, rodzice Marcina mają i jak ostatnio u nich byliśmy i maleńswto nie dawalo mi spać, to buanie zdecydowanie go uspokoiło :-)

reklama
sliczne te rzeczy masz!! ale wiesz co mamy takie same pieluszki flanelkowe :) te w brazowe misie i taka zolta z lwem i sloniem :D ale numer

No a ja wiem, jaki mi się podoba (Roan Marita), szkoda tylko, że jest bardzo wiele wózków tańszych... Z jednej strony stać nas na niego, ale wiadomo, że fajniej jest kupić taniej jeśli można - aż tak bardzo nam się nie przelewa. Tylko tak się zastanawiam, że w sumie może i duży wydatek, ale potem może zaczekać na drugą dzidzię...

Nio, żyrafki są super! O mało co nie kupiłam kolejnej pościeli w żyrafki :D Ale zmeniłam je na owieczki :) Znalazłam taki spoko sklep www.bobolandia.com, i jest tam taniej niż w sklepach (przynajmniej tych, w których byłam w Krakowie), no i tam znalazłam pościel w owieczki, ale nie niebieskie tylko z motywem bordowym :-)

monika.q sliczne te kocyki,szkoda ze u mnie tesco nie ma,bo idzie wyrwac fajne rzeczy z promocji
catherinka slicznosci,uwielbiam chodzic i kupywac ciuszki te malutkie,ale juz mam tyle ::)

reklama
my wczoraj wybraliśmy sie na zakupy. Zamówiłam pościel i rożek w żyrafki, kupilismy body i spioszki na wyjście ze szpitala, ręcznik ( i tu zaszalelismy, bo nie mogłam sie oprzeć i wydalismy na niego prawie 40zł, ale jest extra). gruszka do noska, nożyczki, szczoteczka do włosków... i to chyba wszystko. pękło 140 zł!!!

pokazaliśmy rodzicom Rafała jakie rzeczy nam sie podobają, żeby mi nie wyskakiwali z różem... :)

Do góry