reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Śłąsk - nie, Wawa -nie, to widzę, że tylko krakowskie sklepy są szczęśliwymi posiadaczami Dzidziusia :-) Kraków górą ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:
K
KingaP
Gość
no to mamy wózek. Kupili go Rafiego rodzice
Karolina bedzie miała w czym spać, dopóki nie zostanie dostarczone (a wczesniej wykonane) łóżeczko... 
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Widze, że każda po kolei domyka listę dzieciwych rzeczy :-)
Ja przed chwilą odebrałam paczkę ze sklepu internetowego (mają też siedzibę w Wawie). Wszystko dobrej jakości i zgodne z zamówieniem. Nie dość, że o każdej zmianie statusu zamówienia informowali mailem, to babka wczoraj dzwoniła do mnie, żeby potwierdzić, że paczkę wysyła i żeby ustalić dokładnie wzorki i kolorki :-) Także mogę go śmiało polecić! http://www.bobolandia.com/catalog/
A zamówiłam:
- przewijak na łóżeczko
- 2 x body
- rękawiczki niedrapki
- gruszkę do noska
- szczoteczkę z miękkiego koziego włosia
- okrycie kąpielowe z kapturkiem
- komplet pościeli (w owieczki ;D)
- podkłady ceratkowe na materacyk
- i takie ceratki do pieluch tetrowych (na wszelki wypadek)
Ale super robić takie zakupy
Ja przed chwilą odebrałam paczkę ze sklepu internetowego (mają też siedzibę w Wawie). Wszystko dobrej jakości i zgodne z zamówieniem. Nie dość, że o każdej zmianie statusu zamówienia informowali mailem, to babka wczoraj dzwoniła do mnie, żeby potwierdzić, że paczkę wysyła i żeby ustalić dokładnie wzorki i kolorki :-) Także mogę go śmiało polecić! http://www.bobolandia.com/catalog/
A zamówiłam:
- przewijak na łóżeczko
- 2 x body
- rękawiczki niedrapki
- gruszkę do noska
- szczoteczkę z miękkiego koziego włosia
- okrycie kąpielowe z kapturkiem
- komplet pościeli (w owieczki ;D)
- podkłady ceratkowe na materacyk
- i takie ceratki do pieluch tetrowych (na wszelki wypadek)
Ale super robić takie zakupy
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Catherinka, widzę, że owieczki Ci się spodobały
, ja też mam taką pościel 
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Owieczkami jestem zauroczona od początku ;D A te, co zamówiłam nie są niebioeskie, tylko takie beżowo-bordowe :-) Słodkie! Szkoda, że takie małe rozmiary poszewek - bo pewnie sama bym się chętnie pod nimi wyspała ;D
Podziel się: