reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Pytia: zdjęcia poprosimy teego Twojego chłoptaśka.

a ja dziś kupiłam w C&A śpiworek do spania dla mojego zawodowego wykopywacza. ;D

reklama
kaśka76 pisze:
Pytia: zdjęcia poprosimy teego Twojego chłoptaśka.

a ja dziś kupiłam w C&A śpiworek do spania dla mojego zawodowego wykopywacza.  ;D

Fakt, fotkę muszę cyknąć koniecznie.
A śpiworek to jak dla mnie super sprawa. Jaśko też śpi w czymś takim i przynajmniej się nie martwię, że w nocy zmarnie, bo się wykopie. A i do przewijania nocnego wygodniejsze

w związku z kupionym wczoraj fusssakiem- noc była okropna, ciągłe marudzenie i skarżenie się. nie sądzę żeby go coś bolało. po prostu w śpiworku nie da się wykopać i to było chyba najwieksz rozczarowanie

;D ;D ;D

A my zakupiliśmy nosidełko - wczoraj lekarz robiący usg bioder pozwolił na noszenie w nim Krzymka;
i wczoraj na Allegro kupiłam małemu ogrodniczki - za 10 zl - ucieszyła mnie ta cena , bo u nas w sklepach kosztują w okolicach 50 - 100 zl - POSZALELI!!!!

to spodenki, na które czekamy i nosidełko ze strony firmy (jak dopadnę aparat to cyknę Krzymkowi w nosidełku) - kupiliśmy taniej na Allegro

985619070yb.jpg

986118633ok.jpg

A my czekamy na pieniądze i jedziemy kupić wózek bo taka piekna pogoda az grzech w domu siedzieć. Jutro kończymy dwa tygodnie i moglibysmy juz na spacerki chodzic.

reklama
Do góry