reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka

reklama
HappyBabyMama piekne spodnie[emoji4]
Ja tez bede kupowac w Smyku, choc glownie zaoparzenie w H&M zrobie bo mam tam.znizke pracownicza i najbardziej mi sie oplaca[emoji4]
Julia a mozna sie do ciebie ladnie usmiechnac i kupilabys mi cos ewentualnie? Z wysylka oczywiscie. I zaplace z gory. Nie mowie ze teraz ale chcialam troche bodow i pizamek z hm a zawsze cos taniej by bylo....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Mozemy pomyslec nad Tym;) ja mam znizki ok 25%
Super by bylo. Ja wyprawke bede kompletowac jak poznam plec czyli najwczesniej w pazdzierniku. Jak cos to bede miec cie na uwadze. Dziekuje ci bardzo. Ja w pl mialam kolezanke ktora pracowala w hm i tylko tam praktycznie synka ubieralam. Teraz w uk ciuszki nadal kocham ale niestety drogo one wychodza. A body i pizamki maja jedyne w swoim rodzaju. Uwielbiam je

Katem no ja pracuje w H&M;)
Raz do roku tez mamy wyprzedaze na magazynie i ciuszki kurtki, buty po pare zlotych! Idzie sie obłowic[emoji4]

Teraz czekam na kupon rabatowy plus moja znizka wtedy kupie dla malenstwa i zawsze na cala zime mloda zaopatrze w ciuszki;) tak zawsze robie.

A masz mozliwosc na tej wyprzedazy foty na szybko wyslac? Chetnie bym skorzystala. Ja generalnie tez kupuje na wyprzedazach. W uk glownie next lubie ale synek jest juz duzy i jak kupuje cos taniego to moment i niszczy. Dlatego inwestuje w lepsze ciuchy

reklama
Super by bylo. Ja wyprawke bede kompletowac jak poznam plec czyli najwczesniej w pazdzierniku. Jak cos to bede miec cie na uwadze. Dziekuje ci bardzo. Ja w pl mialam kolezanke ktora pracowala w hm i tylko tam praktycznie synka ubieralam. Teraz w uk ciuszki nadal kocham ale niestety drogo one wychodza. A body i pizamki maja jedyne w swoim rodzaju. Uwielbiam je

Ja nie wiem jak ty liczysz :D Ale jak dla mnie ciuszki z ASDA albo MATALANa które są tanie jak barszcz i całkiem niezłej jakości (dużo tańsze niż w PL) bardzo mi pasują.
Patrzyłam w NEXT ale są drogie i jakieś takie... nijakie dla niemowlaków chociaż takie odświętne niektóre są piękne o_O.
No i nie zapominajmy o Primarku :D Otwiera się właśnie u nas w mieście za dwa tygodnie. Ciuszki może nie najlepszej jakości ale tanie i na kilka miesięcy spokojnie wystarczą :p

Do góry