jak prasowałam jasna czesc moich ciuszkow to moja mamuska zastanawiała sie czy Mikołaj napewno cos z tego załozy ona jest przekonana ze to bedzie wielkie dziecko i ze teraz powinnam sie była zabrac za pranie i prasowanie ciuszkow na rozmiar 68
reklama
Chyba masz rację Winiu. Zresztą jak już pisałam produkcję planową zakończyłam i później nie miałabym co zrobić z taką stertą ciuszków.
Gabi no cośty!!!! Ty taki drobiazg. Napewno nie będzie większy niż 4 kg. ;D ;D ;D a takiemu jak nie jest dłuższy niż 56cm to też założysz wszystkie ciuszki
Gabi no cośty!!!! Ty taki drobiazg. Napewno nie będzie większy niż 4 kg. ;D ;D ;D a takiemu jak nie jest dłuższy niż 56cm to też założysz wszystkie ciuszki
Melanie
Inteligo nie mam, ale mam konto w b. śląskim i korzystam z internetowego interfejsu i mam przelewy za darmoche więc nie ma problemu
Paczuszkę tę za 6 zł poproszę
rozmiar pewnie taki jak na Ciebie
tzn jaki? ale na pewno taki sam. w końcu po urodzeniu będę ciut mniejsza, nie? 
A sianko ok - jak paczuszka dojdzie to od razu przeleję. Tylko napisz mi ile.
A ja w prywatnej wiadomości już piszę Ci adres
Inteligo nie mam, ale mam konto w b. śląskim i korzystam z internetowego interfejsu i mam przelewy za darmoche więc nie ma problemu
Paczuszkę tę za 6 zł poproszę
rozmiar pewnie taki jak na Ciebie
A sianko ok - jak paczuszka dojdzie to od razu przeleję. Tylko napisz mi ile.
A ja w prywatnej wiadomości już piszę Ci adres
M
Melanie
Gość
ok, więc ja koszulkę kupię raczej jutro, bo dzisiaj jakaś do du... jestem 
rozmiar mam L ale on jakiś na M wygląda, myślę, że będzie git, bo ty takich gabarytów jak ja jesteś
myślę, że w sobotę powinna byc u Ciebie ;D
rozmiar mam L ale on jakiś na M wygląda, myślę, że będzie git, bo ty takich gabarytów jak ja jesteś
myślę, że w sobotę powinna byc u Ciebie ;D
justynaj
Fanka BB :)
dziewczyny mam pilne pytanie czy rozmiar 62 starczy mi na cala zimę tzn listopad-marzec czy lepiej kupic kombinezon 68?
chciałabym miec taki w którym dziecko moze wyjsc ze szpitala, ale zebym nie musiala kupowac za miesiac nastepnego
jestem listopadóweczką i na chwilę do Was wskoczyłam
J
chciałabym miec taki w którym dziecko moze wyjsc ze szpitala, ale zebym nie musiala kupowac za miesiac nastepnego
jestem listopadóweczką i na chwilę do Was wskoczyłam
J
Justynaj ja na twoim miejscu kupiłabym na 68.Dzieci w pierwszych miesiacach szybko rosną.Moja córka urodziła sie mając 55 cm długośc i majac pół roku miała wszystkie ciuszki na 74 dobre. A tobie od listopada do marca jet 5 miesięcy więc moim zdaniem lepiej wiekszy.No i też od fasonu zależy.Najlepiej kupić taki w którym wywija sie rekawki i nóżki i tym samym można regulować długość kombinezonika(wtedy ten na 62 powinien wystarczyc). Ja miałam kupiony kombinezonik pierwszy na 86 bo moja urodziła sie w kwietniu,ale dzieki takiej jak ci pisałam regulacji sezony miałam z nią spokój ;D
Justynaj ja też pierwszego syna rodziłam w listopadzie i radzę Ci kupić na 68 albo nawet na 72 bo dzieci dosyć szybko rosną a pod kombinezonik zawsze jeszcze coś założysz, a dzieci nie lubią mieć ciasno, lepiej większy niż za mały
reklama
NIby wszystko mam a jak idę do sklepu to zawsze coś dokupię. DZisiaj kupiłam odciągacz pokarmu, bo wezmę swój do szpitala, takie duuuuuże podpaski poporodowe i grzechotkę fajną. Mąż już się rozgląda za samochodzikami tylko nie wiem czy myśli o małym czy o sobie.