reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

<<< Wyprawka >>>

Grooha nie wiesz że nasi mężowie to duże dzieci!!! ;D Wczesniej było mu wstyd sobie cos kupić a teraz ma pretekst,no bo przecież to dla waszej pociechy(niby) ;D ;D ;)

reklama
Racja mój mąż cieszy się na córcię ale wiem ze będzie mu samochodzików brakowało ;D
Dlatego może w pokoju małej pod sufitem wisi derwniana lampa w kształcie samolociku ;D

Moje ostatnie zakupy
pict49514qp.jpg

pict49539kk.jpg

Śpiworek o którym wcześniej pisałam
pict49562xm.jpg

Tak mój mąż tez się rozglada za rosorakami tym bardziej że samochody to jego pasja ;)
Winia fajne sukienusie a taki śpiworek widziałam w Smyku ale ja nie kupuje śpiworka ;)

Na temat męzów strategów, muszę wam powiezieć ze Majka ma 3,5 roku a tatuś żadnej lalki jej nie kupił, spinki, czy kokardki, nic, książki owszem. A co do smyka w brzuchu już widziałam jakie maślane oczy robił na widok mini ogrodowej bramki do piłki nożnej. Szowinista cholerny :-0 Ale powiem wam też że ja byłam pupilką tatusia, a moi bracia ulubiencami mamusi, więc może relacje zakupowe to inna bajka i może rzeczywiście ja słodziutkie lalki i spinki kupowałam dla Majki realizując jakieś swoje niezaspokojone potrzeby w dzieciństwie....

Jak mój Mąż się u lekarza dowiedział, że to będzie synek to jego pierwsze zdanie brzmiało "To fajnie, kupięmu taki samochód sterowany". Normalna reakcja ojca na wieść, że będzie miał syna co nie....

mój mąż chciał mieć taka mała kopię mnie ;D
no i się nam udało ale się okaże czyja dokładniejsza kopia to będzie ;D

ja starsznie chciałam stroic dziecko w sukienki i spineczki - a propos tego własnego nie spełnienia czy coś
a mój mąż chce mieć taka małą księzniczke do kochania i rozpieszcznia

co do kwestii samochodzików, to ja jestem fanką motoryzacyjną, więc najbardziej ja będę napierała na małego jeepa
jak mała tylko będzie umiała siedzieć hihihi
to ją w takiego wsadzimy ;) ;D

a tatuś nauczy ją życia, żeby nie była gapami karmiona ;D

mam tylko jeden dylemat
czy chować ją na twardziela czy na delikatną osóbkę ::) chyba ona sama zadecycuje hihihi
jak ja zobaczę to pewnie od razu będę wiedziała ;D

Właśnie skończyłam prasowanie pościeli i ciuszków. A wczoraj kupiłam sobie majciory połogowe. Mogę iść rodzić. ;D ;D :p

Melanie ona sama sobie charakterek wyrobi. ;) ;) ;)

reklama
Do góry