reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

<<< Wyprawka >>>

MELANIE ale mnie rozbawiłaś tą swoją babcią ;)
Noo takie babcie to potrafią walczyć o swoje wszystko jedno gdzie w kościele o swojego proboszcza,w autobusie o siedzące miejsce,w przychodni aby być pierwszą w kolejce ;)

reklama
Ponieważ pogoda nastała bardzo letnia to ja nadrabiam zaległości w praniu wyprawki.
I mam do was jedno pytanko? Czy powinnam wyprac nowe: pieluchy flanelowe i tetrowe, nowe kocyki bawełniane i z nowej pościeli baldachim wiszący oraz ochraniacz do łóżeczka? Całą resztę piorę a nad tym sie zastanowiiam. Proszę o podpowiedź jak Wy same zrobiłyście. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ja wyprałam wszystko
baldachimu nie mam

no to sobie pogadałyśmy o bereciarach ;D temat rzeka

kupiłam kilka rzeczy w lumeksiku, jak wam pokarze fotki, to pospadacie z krzeseł ;D

ok

p8160001forum347winia3zv.jpg

p8160002forums322o3244fm.jpg

p8160003forumbluzy0mh.jpg

p8160007forumbluzeczka6pe.jpg

p8160011forumczapeczka1cv.jpg

a to bluzeczki dla mnie na nasteone lato

p8160008forumnaszyj2816uh.jpg

a ta juz na wrzesień ;D
zawsze mi się marzył taki pasiak granatowo biały

p8160009forumpasiak9gb.jpg

i jeszcze kupiłam kombinezon lakierniczy ;D

p8160006forumkombinezon6tw.jpg

i firanki do łazienki

p8160005forumfiranki9rb.jpg

tak jak już wcześniej mówiłam, wiekszośc z tych rzeczy jest nowa
i zapłaciłam za nie po 5, 10 lub 12 pln

Melani śliczne te Twoje fatałaszki...a świnia rewelacyjna.
Ja też kupuję dużo różowego i mam nadzieję że Pan doktor sie nie pomylił? Bo mąż napewno mi nie pozwoli chłopca ubierać w róże a tym bardziej w sukieneczki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Świetne są te rzeczy :o
Super bluzy dla twojej niuńki i twoje też superanckie ::)

chciałabym już chodzić w takich małych bluzeczkach ;)
Tylko po co ci ten kombinezon? ???

czekałam na to pytanie ;D ;D ;D ;D

są dwie opcje:
opcja nr 1 - przebranie na imprezkę, czasem lubimy robić takie śmieszne numery ;D
opcja nr 2 - przy domu mamy warsztat i czasem mój tata maluje jakiś samochód lub inne rzeczy ;D

Winia ja baldachimu i ochraniacza nie prałam. Pieluchy tetrowe wypierz bo lepiej chłoną takie wyprane. poszewki na poduchę i kołderkę też prałam ale wkładów nie. Kocyków i rożka też nie prałam. Dopiero jak się ubrudziły.

Melanie a ta bluzeczka w różowe paseczki to chyba tak na dwa latka?? jak na moje oko?

Super masz ten lumpeks. Fajna firanka, maskotki jak nowe no i te dwie bluzy... Super. Ciekawe czwejdziesz jesienią w tego pasiaka, bo wygląda bardzo szczuplutko

reklama
mocno sie rozciąga :p

bluzeczka w różowe paseczki jest na 74 cm ;D

mam kilka takich większych rzeczy ;)

uwielbiam kupować tak tanio ;D i dobrze
firanki już wiszą w łazience a maskotki są w misce z wodą i płynem do prania

Do góry