ciężaróweczka
Fanka BB :)
Ja sobie właśnie na doz on line oglądam smoczuchy
Moje laski już nie potrzebują ale tak w trakcie zamawiania mi wyskoczyło, jakie teraz dziwne są 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja myślałam żeby na przewijak kłaść po prostu pieluszki flanelowe (żeby było milej bobaskowi), jakby co od razu do prania, w przewijak pod prysznic.
Jednorazowe podkłady mam, ale ilość śmieci mnie przeraża, wiec będą na wyjścia bardziej.
Mam pytanie, jak kupujecie te rzeczy to już je przygotowujecie do używania? Bo nie wiem czy odpakowywac np materac z folii ( zdazy się jeszcze zakurzyc) czy wyparzac butelkę...
Laktator wyparzylam, bo chce mieć w razie co do szpitala.
Ja myślałam żeby na przewijak kłaść po prostu pieluszki flanelowe (żeby było milej bobaskowi), jakby co od razu do prania, w przewijak pod prysznic.
Jednorazowe podkłady mam, ale ilość śmieci mnie przeraża, wiec będą na wyjścia bardziej.
Mam pytanie, jak kupujecie te rzeczy to już je przygotowujecie do używania? Bo nie wiem czy odpakowywac np materac z folii ( zdazy się jeszcze zakurzyc) czy wyparzac butelkę...
Laktator wyparzylam, bo chce mieć w razie co do szpitala.