reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Wanienke. Jak dzidzia bd pewnie siedzieć to i tak mam brodzik taki gleeboki to tam bd juz wkladac. A jak sprzedamy to mieszkanie to i tak my byc dom a tam wanna jeszcze bd.

Ja juz mam nawet z allegro zapisana aukcje z ktorej najprawdopodobniej kupie zestaw

f2w3d5qpf8uvqio2.png

reklama
Koleżanka kupiła wiadro i nie używała, bo jak dziecko nie trzyma samo główki jeszcze to ciężko było... a dwa ciężko było umyć główkę... teraz chyba mała już jest za duża do tego wiadra :D
Także u niej się nie sprawdziło w ogóle... ale dużo pozytywnych opinii czytałam na jego temat.
My kupimy wanienkę + stojak

Ja rozważałam wiaderko, ale może i faktycznie dla początkującej mamy lepsza będzie wanienka z tą wkładką.
Rozglądam się też za łóżeczkiem turystycznym, bo w sypialni będziemy mieli drewniane, ale dom duży, sypialnia na górze a cały czas spędza sie na parterze, dlatego muszę kupić drugie łóżeczko do salonu. pomyślałam o turystycznym dwupoziomowym będzie robić później za kojec do zabawy. Dlatego chciałabym coś sprawdzonego co szybko sie nie rozleci. Może któraś z koleżanek coś doradzić :)

Ja nie mam doświadczenia i dla chrzesnicy tez nie mieli żebym widziała jak sie trzyma.Ja też chce kupic lozeczko jakbysmy mieli gdzieś dziecko zostawic albo nawet jak sie gdzies pojedzie.

f2w3d5qpf8uvqio2.png

reklama
Dziewczyny a kupujecie wanienkę czy wiaderko do kąpieli maluszka?
Może ktoś ma już doświadczenie z tymi wadereczkami i może się nim podzielić?

Ja bede miała wiaderko. Jak się dowiedziałam o jego istnieniu kilka lat temu to byłam zdziwiona jak to dziecko w wiaderku kąpać, ale moja siostra oba maluchy w nim kapała i to fajna sprawa - miałam okazje asystować pare razy - siedzi sobie dzidziol, nie zachłyśnie się, nie wyślizguje. Wiaderko przejmuje po nich :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry