reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja tez wydam majątek bo nic nie mam[emoji12] tzn pożyczę sobie kołyske od brata ktora kupilam chrzesnicy ale tyle.

f2w3d5qpvozbadcs.png

reklama
Ja tez wydam majątek bo nic nie mam[emoji12] tzn pożyczę sobie kołyske od brata ktora kupilam chrzesnicy ale tyle.

f2w3d5qpvozbadcs.png
Właśnie zobaczyłam że my w tym samym tygodniu i dniu z naszymi bobaskami w brzuszku [emoji4]
Ja nawet nie mam od kogo pożyczyć, M bracia mają dzieci ale jak nikt niezaproponuje niebede się prosic. Po nowym roku jak będzie wszystko dobrze powoli pokupimy co trzeba :)

Nom bo my to już marcóweczki koncóweczki [emoji1][emoji1][emoji2]

A wiesz, że to się jeszcze może zmienić ;-)

Dziewczyny jeśli chcecie cały pokój urządzać dla maluszka no to faktycznie koszty wzrastają, ale tak naprawdę łożeczko i jakaś szafeczka na ubranka jeśli nie macie gdzie miejsca zrobić.
Ubranka taniej można kupić w ciuchlandach i to naprawdę w dobrym stanie bo maleńkie są często nowe albo raz założone. Także jak nie macie funduszy to warto się wybrać na "przegrzebki" :-)

Paulyna na bobowozki chcesz zamawiać?? Bo ja też na tej stronie szaleję :)
Bobowozki mam na miejscu w mieście, ale będziemy robić zbiorowe zamówienie w innym sklepie Mama i ja :-) bo lepsza ofertę nam dali

My tez cała wyprawkę sami. Tzn. Ciuszki po bratankach co lepsze ;-) i tyle,bo bratu urodziło sie dziecko miesiąc temu i odziedziczył cześć rzeczy typu fotelik od drugiego brata co ma juz starsze dzieci :-)

Ciuchlandy na pewno pójdą w ruch :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry