Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a niby czemu nie można umyć najpierw główki, a później reszty ciała maczając waciki w tej wodzie po myciu główki. Rozumiem, że na odrwót nie bardzo...ale tak? dlatego będę kąpać normalnie, czasem jak się wróci tylko skąś później czy w jakiś ekstremalnych sytuacjach, to przemyje młodego tymi wacikami
chodzi o to wiaderko do kąpania? właśnie dziś nam pokazywała ten wynalazek, ale mnie nie przekonałoja tam myje w tummy z olianem i tyle. Gabinowi służyło wiec mam nadzieje, ze Neli tez będzie a jak coś będzie nie tak to zainwestuje w kosmetyki pati&rub:-)

jak załapał to już było ok zwłaszcza, że już smoczek z dwoma dziurkami dostał więc fatycznie łatwiej mu było niż z piersi.
lepiej późno niż wcale, nie?;-)
Ahaa i te rożki to podobno fajna sprawa przy spaniu, bo dziecko jest lekko ściśnięte, nie rozkopie się w nocy. No i jest mu w tym ciepło, bo wiadomo, że nie ma kołderki (do 1 roku życia nie używa się kołderki i poduszki-tak czytałam
)