Szczebiotka
Fanka BB :)
Katiuszka dzięki, ja tu nawet nie szukałam bo i tak paczkę z PL będę wysłać plus mam sprawdzonych srzedawców gdzie kupuję kilka rzeczy i oszczędzam na przesyłce.
Jednak ważna rzecz z tymi rożkami, te z pierwszego linka mają śliczne aplikacje ale są małe (71cmx71cm), na allegro dużo jest takich 75cmx75cm ale też nie trudno kupić taki 80cmx80cm a mnie np na takim rozmiar zależało bo po prostu dłużej można używać.
Co do pieluch faktycznie cudne te wzorki, ja z kolorowych mam flanelowe, fajne bo grubsze niż te z tetry, dla Szczecia kupiłam tylko 2 a teraz dokupiłam 6kolejnych bo sporo używałam
Jednak ważna rzecz z tymi rożkami, te z pierwszego linka mają śliczne aplikacje ale są małe (71cmx71cm), na allegro dużo jest takich 75cmx75cm ale też nie trudno kupić taki 80cmx80cm a mnie np na takim rozmiar zależało bo po prostu dłużej można używać.
Co do pieluch faktycznie cudne te wzorki, ja z kolorowych mam flanelowe, fajne bo grubsze niż te z tetry, dla Szczecia kupiłam tylko 2 a teraz dokupiłam 6kolejnych bo sporo używałam
myślałam, że wszystkie są takie same. Aż sobie sprawdzę jaki jest ten mój z Polski. Najwyżej drugi zakupię większy. Chociaż wydaje mi się, że ten pierwszy będzie mi służył do noszenia malucha -to głownie, no i wiadomo, że do zawijania. A drugi to już tylko do przykrycia, nooo mam nadzieję, że już do tego czasu nauczę się nosić młodego bez niczego
Ale faktycznie, jak są większe, to dłużej posłużą

Od 4.00 do 5.30 bił mnie po żebrach i w brzuch.