reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
tulipanka ja wózek zamawiałam w Polsce i wiele moich znajomych tak robi

gnagna te "światowe" marki są w porównywalnych cenach z tym, że tu można jeszcze liczyć na dobrą promocję, w PL raczej Ci 500zł z ceny nie ujmą.
Inna sprawa, że w PL masz większy wybór rodzimych producentów, możesz coś naprawdę fajnego za przystępną cenę znaleźć, zauważyłam też że tu koła pompowane mają tylko te najdroższe modele, ja za wózek 3w1 dokładnie taki jaki chciałam (pompowane koła, przekładane siedzisko spacerówki, duża gondola, wszystkie akcesoria, kolorystycznie super dla mnie itp) zapłaciłam prawie 2lata temu 2tys, tutaj w uk za 400F miałam o wiele mniejszy wybór.

Ja z ubrankami nadal się wstrzymuje, uniwersalnych mam sporo więc zamierzam pierwsze zakupy robić dopiero jak dowiem się Kto mnie zamieszkuje:-)

Iza marina, fakt to bardzo miłe, nie spodziewałam się zupełnie :-). Ale co się uśmiałam, to moje :-D.

Betina, wygląda na to, że "kibicka", ale bez względu na płeć dostanie jeszcze na bank taki mały szaliczek :rofl2:. Już W. się o to postara...:-)

tulipanka ja wózek zamawiałam w Polsce i wiele moich znajomych tak robi

kurcze sporo moich znajomych zamawia wózki z PL
patrzałam już wszędzie
albo wózek kolorystyką dla chłopca lub kolorystyka dla dziewczynki :no:

sporo widzę wózków czarno białe
nawet znajoma z PL zamówiła
w tym stylu ( wstawiłam podobne linki bo wzorów jest mnóstwo )

Pram Child Stroller Pushchair +Carseat +Extras 32 beautifull colours | eBay

Pram Pushchair * Dino * swivel wheels 3in1 from lux4kids 3in1 Travel System 4260261558238 | eBay

co wejdę gdzieś patrzeć - znajdę coś tam - niżej zjadę a tam te czarne wózki
może i fajne
ale w cholerę co 2/3 osoba jeździe tu gdzie mieszkam takim wózkiem !!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

mam upatrzone super wózek ale albo pod dziewuchę albo pod chłopca :-D:-D:-D

już mojemu M powiedziałam że jak się wkurzę - to po urodzeniu dziecko zdecyduję się na kupno wózka

Pozdrawiam
Sylwia

tulipanka ten w zeberke jest ok, ale na cały czarny bym sie nie zdecydowała. jakis taki ponury mi sie wydaje

Patrycja kocyk fajny, ale 150zł to chyba duzo..

Pochwalę się ciuszkami które dostałam od siostry :)
2012-09-24 17.44.08.jpg2012-09-24 17.47.03.jpg2012-09-24 17.49.32.jpg2012-09-24 17.51.56.jpg2012-09-24 17.57.08.jpg2012-09-24 17.53.00.jpg2012-09-24 17.53.57.jpg2012-09-24 17.56.07.jpg2012-09-24 17.58.30.jpg2012-09-24 18.13.02.jpg

reklama
Do góry