Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za odpowiedźPrzyrost nie jest jakiś strasznie wysoki. Raczej taki normalny. Na tym etapie jest ok.
Bożeeee dziewczyny mam nadzieje ze tak jestPrzyrost super, na początku wlaśnie tak jest, dopiero później zwalnia![]()
Do lekarza najlepiej umówić się za jakieś 2-3 tygodnie. Wtedy będzie już wszystko pięknie widać. Chyba,że potrzebujesz przyjmować jakieś leki to wtedy wcześniej.Dziękuję za odpowiedź
Mam nadzieje ze dobrze jest i rośnie mi maluszek prawidłowo![]()
Chyba leków nie potrzebuje, jestem 2 mies po poronieniu więc już napisałam swojemu ginDo lekarza najlepiej umówić się za jakieś 2-3 tygodnie. Wtedy będzie już wszystko pięknie widać. Chyba,że potrzebujesz przyjmować jakieś leki to wtedy wcześniej.
I jak wyjaśniła się Twoja historia?Hej dziewczyny
Pomóżcie i podzielcie się doświadczeniem...
Beta badana 15 dpo, wynik 189
Kolejna po 4 dniach (96h), wynik 1094, przyrost rzędu 140%
Kolejna po 48h os ostatniej, wynik 2769, przyeost rzędu 150%.
Czy to normalne ze jest taki duży przyrost procentowy?
Wczoraj wyłam u lekarza, ładny pęcherzyku w USG, adekwatny do wielu ciazy, ale lekarka mnie na straszyła mówiąc, że te przyrosty są za duże, że powinny być niższego rzędu...
Od wczoraj jestem w nerwach.
Jakie są wasze doświadczenia z procentowymi przyrostami na początku ciąży? Macie zdrowe dzidzie z takich przyrostów?
Szykować się na coś negatywnego