reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

dziewczyny a w którym tygodniu jest teraz Marcepanek bo juz dawno jej suwaczka nie widziałam :(

Ja już po wizycie oznak porodu brak więc następna nie będę ;-)
tak poza tym to córcia zdrowa wazy ok 2800 i wsio OK - ciekawe jak u Marty ??

Marta napisała ze szyjka miękka ale zamknięta - jest gotowa do porodu - pewnie będzie następna - ciekawe kiedy ??? :)))) Czekamy Martuś na szczegóły

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny a w którym tygodniu jest teraz Marcepanek bo juz dawno jej suwaczka nie widziałam :(

Ja już po wizycie oznak porodu brak więc następna nie będę ;-)
tak poza tym to córcia zdrowa wazy ok 2800 i wsio OK - ciekawe jak u Marty ??

MARCEPANEK jest w 28t 2 dni ciazy...
Super ze po wizycie ok:tak:Moja Zuza urodziła sie w 38t i wazyła 2900

No ja swoją w kwietniu/maju będę sprzedawać jak Emi z niej wyrośnie :-) Bo na co i dla kogo mam trzymać :-D A fakt - idzie 8 tygodni z USA ale widzę że dojdzie w ciągu 8 tygodni nie dłużej :tak:

Przyszedł do nas znajomy (poszli teraz na fajkę z Marcinem) więc spadam :-p A wieczorem mąż mi poluzuje dwa szwy bo kumpel przesadził z tym ściąganiem :sorry: chciał dobrze i już się zrosło ale boli pierońsko :dry:

sorbek najwazniejsze, że wszystko dobrze a przyjdzie czas to urodzisz... jeszcze troche czasu masz :)
martuska czekam tu na Ciebie i zdawaj relacje co i jak z Kamilkiem i na kiedy poród u Ciebie sie szykuje bo chcesz czy nie Ty nastepna :p

No ja swoją w kwietniu/maju będę sprzedawać jak Emi z niej wyrośnie :-) Bo na co i dla kogo mam trzymać :-D A fakt - idzie 8 tygodni z USA ale widzę że dojdzie w ciągu 8 tygodni nie dłużej :tak:

Przyszedł do nas znajomy (poszli teraz na fajkę z Marcinem) więc spadam :-p A wieczorem mąż mi poluzuje dwa szwy bo kumpel przesadził z tym ściąganiem :sorry: chciał dobrze i już się zrosło ale boli pierońsko :dry:
SORBUS - to trzymam &&&&&&&&&&&&& za 38 t:))))
SOL - to jakbym zamówiła ok 1 lutego to przyjdzie w kwietniu:)
A maz niech Cie zluzuje hahahaha:-D
A i pytałam czy ktos wie co z EWELINKA????
Widze ze wszystkie sie gdzies podziałyscie, wiec tez spadam...do juterka....kolorowych....

Ostatnia edycja:
hej babeczki moje kochane,

ja jak pojechałam rano do Warszawy to wróciłam dopiero po 17, zdążyłam dać Karolowi obiad jak już dzieciaki po niego przyszły i chcąc nie chcąc musiałam z nim iść do sąsiadki się bawić. Tak to już u nas wygląda, że codziennie inna ma tzw. "dyżur" i nasze klatkowe dzieciaki się bawią razem. W taką pogodę to nuda za nudą i nie można byłoby z nimi wyrobić w domku.

W każdym razie na wizycie ok. Wyniki morfologii po tym tardyferonie mam superowe. Hemoglobina powyżej 13 ! tyle przed ciążą nie miałam hehe, szyjka miękka, zamknięta, ale już bardzo wrażliwa i mogę plamić po tej wizycie. Wszystko się może zacząć w każdej chwili, powiedziała, że nie przewiduje dużego dzieciątka, więc może pójść szybko. Kazała zbyt długo w domu nie czekać, tylko szybciej przyjeżdżać. Gdybym jednak nie urodziła to mam się pokazać za dwa tygodnie.
Jednak skoro ćmi mnie krzyż i mam bóle jakby miesiączkowe to "chyba się nie zobaczymy", więc co dała mi dwa tygodnie ?

sorbuś dziękuję za eska, a ja co gapa ! wyłączyłam wczoraj kompa i numeru nie spisałam. Jak będę na porodówce to na pewno dam ci znać.

sol, a czemu Emi to wcześniak ? przecież urodzona w 37 tygodniu ! u nas nie kwalifikują dzieciaki po 37 tyg jako wcześniaki.
i super, że mała śpi, bo Karol miał od początku przerwy w spaniu, wrrr oby teraz było lepiej.

musia, u mnie w pracy się też jedni cieszyli a inni nie i były komentarze, że wpadłam hehe...

monia, nie czytaj takich rzeczy proszę !!!!! pogłaskaj brzuszek i zjedz czekoladkę następnym razem. Od razu będzie lepiej.

szczęśliwa, ja też bym nie chciała cesarki, na szczęście młody główką do dołu więc kamień z serca.

jaewa, a czemu u ciebie będzie cesarka ?

zjadłam cztery kanapki i młody szaleje !!! a już jest tak nisko, że szok.

Chciałabym jeszcze pokończyć to i owo w domku, wyspać się, poseksić z mężem (bo mam teraz taką chcicę, że szok), proszę chętnie ustąpię miejsca sorbuś albo Marance ? no która reflektuje ??????

reklama
marta ehh ludzie to czasami potrafia...:baffled: To tak jak moja siostra cioteczna (kuzynka jak kto woli) jak oglosilam ciaze z Patrykiem to wspolczula nam wpadki. Z jednej strony bylam zla, ale z drugiej chcialo mi sie smiac. Bo droga do zajscia w ciaze z Patrykiem byla dluuuuuga i kosztowala nas duuuzo nerwow;-)

Do góry