reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam Kochane!!!!
EWELINKA - martwiłam sie o Ciebie, pytałam.....dobrze ze jestes:tak:Trzymam &&&&&&&&&& za 17:tak:
MARYLKa - witaj kochane moje słoneczko!!!!
SOL - czekamy na zdjecia Emi w kołysce!!!!Jak sie czujesz???Jak Emi????
Mi znowu opryszczka wylazła....tym raziem na nosie...wrrrr:wściekła/y: ale ja juz Vratizolinem potraktowałam:tak:
Moja waga narazie nie idzie w góre, ma nawet tendencje do spadania o jakies 0,5 - 1 kg:sorry2:

reklama
monisia ja mam z wagą tak jak ty :) na początku troche skoczyła i w sumie nie tyle waga co brzuch mi urusł mocno a teraz jakby był mniejszy od 2-3 dni czuje po ubraniach i widze w lustrze, a też urosły Ci brodawki ?? bo ja mam je teraz jakieś takie wielkie :) no i sam cyc może nie urusł za dużo ale jest pełniejszy i cięższy :)

monisia ja mam z wagą tak jak ty :) na początku troche skoczyła i w sumie nie tyle waga co brzuch mi urusł mocno a teraz jakby był mniejszy od 2-3 dni czuje po ubraniach i widze w lustrze, a też urosły Ci brodawki ?? bo ja mam je teraz jakieś takie wielkie :) no i sam cyc może nie urusł za dużo ale jest pełniejszy i cięższy :)

Nie zuwazyłam zeby brodawki jakos specjalnie urosły...zreszta ja jestem z tych płaskobrodawkowych;-):-D Cyce tez pelniejsze, ale od poczatku w sumie....brzuch mnie coraz czesciej swedzi i rosnie...i niech tak zostanie - niech idzie w brzuch a nie w tyłek:-D:-D:-D

Wpadłam na kawkię :)))

MARYLKA
, cycochy teraz mają prawo swędzieć, bo siara pewnie idzie :)))
Mi też cycuszki nie urosły, ale są pełniejsze i takie...hmm...jak to mój P stwierdził "mniamuśne" :-D, cieszę się póki mam cycki, bo ja z tych "deskowatych". A brodawki mam wręcz ciemno bordowe, zakrawające pod czerń i mocno wystające, nawet przez stanik jakoś odstają - tak ma być :-D

MONISIA
, :))))

JOL,
dziękuję kochana*, no ja mam nadzieję, że mi wsio pójdzie właśnie w cycuchy :-D

Ostatnia edycja:
mi dużo nie ściemniały o ile dobrze pamietam :) ale są ogromne i kurna ja nie wiem jak je dziecko chwyci ustami ??? chyba tata zrobi przeszkolenie :)

Marylka, dzidzia da sobie radę, jak odpowiednio przyłozysz i uzbroisz się w cierpliwość, spokojnie..poza tym wszystkiego Nas nauczą na SR lub położne w pierwszych dniach po porodzie - mam nadzieję...tam gdzie chcę rodzić, ponoć pierworódki są ciut inaczej traktowane, właśnie z powodu niewiedzy...

Dziewuszki, a czy któraś wie co się dzieje z Wisieńką? Też jej dawno nie było z tego co zauważyłam?

MARYLKA - no ja własnie mam z tym problem...Zuzu karmiłam przez kapturek:-(Ale teraz mam zamiar karmic dluzej wiec moze sie wyciagna:-D
EWELINKA - cycuchy w ciazy urosły mi o 2 rozmiary i juz tak zostalo:tak:Z B na D:-DA WISIENKA walczy chyba z ta przeprowadzka i czeka az jej neta dobrze podłacza!!!!

EWELINKA - cycuchy w ciazy urosły mi o 2 rozmiary i juz tak zostalo:tak:Z B na D:-DA WISIENKA walczy chyba z ta przeprowadzka i czeka az jej neta dobrze podłacza!!!!

Z B na D? ŁoŁ, to mam nadzieję, że u mnie chociaż z małego b na c wskoczy :-D Bo fajnie MIEĆ cyca w ogóle ;-)

Mężuś przyniósł mi pyszną zupkę jarzynową...a teraz za drugie danie się zabiera...nalesniki a'la Pshemko :-D - on to ma pomysły...

reklama
właśnie dawno nie było Wisieńki

monisia - ja na moją twarz zaczęłam stosować preparaty najpierw z serii loreal a teraz mam soraję i raz na czas coś wyskoczy a nie tak jak przedtem cały czas cała twarz ...

mi urosły z c na d w porzednich ciążach a teraz mam chyba dd

Do góry