Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziemkujem;-):-) Cieszę się jak dziecko - jak z wszystkiego, co mam dla małej.Słodki ;-) cieszę się, że udało się kupić ;-)
Tutaj takie koszyki są popularne. A ten kupiłam na ebayu. Za jedyne 99 pensów - czyli niecałe 5 złotych.:-):-):-) Czyste szaleństwo, no nie?macy koszyk rewelacyjny !!!!
Gdzieś Ty go kupiła ?????, bo ja takich nie widziałam a tez by mi sie przydał![]()
Ja zachorowałam na koszyk i w sumie właśnie dlatego, że nie ma miejsca kupiłam go. Łóżeczko stoi w pokoju syna i nie wiem, czy mam je przenosić do naszego czy nie. W każdym razie muszę mieć zapasowe miejsce do spania, przynajmniej na początek, bo mój syn o różnych porach dnia bywa w różnych miejscach mieszkania, a hałasować potrafi - choćby udając autobus miejski, który przecież zamykając drzwi, wydaje dźwięk...macy super koszyk, jestem zboczona na punkcie koszy i koszyków!tylko u mnie miejsca brak!
Dziemkujem;-):-) Cieszę się jak dziecko - jak z wszystkiego, co mam dla małej.
Tutaj takie koszyki są popularne. A ten kupiłam na ebayu. Za jedyne 99 pensów - czyli niecałe 5 złotych.:-):-):-) Czyste szaleństwo, no nie?
Ja zachorowałam na koszyk i w sumie właśnie dlatego, że nie ma miejsca kupiłam go. Łóżeczko stoi w pokoju syna i nie wiem, czy mam je przenosić do naszego czy nie. W każdym razie muszę mieć zapasowe miejsce do spania, przynajmniej na początek, bo mój syn o różnych porach dnia bywa w różnych miejscach mieszkania, a hałasować potrafi - choćby udając autobus miejski, który przecież zamykając drzwi, wydaje dźwięk...

macy zabiłaś mnie tą ceną..... poważnie!!!! niewiarygodne... za tyle to chyba bym znalazła miejsce...chociaż na razie jeszcze nie wiem gdzie..hihi

Ciekawe tylko skąd Ty tyle jaj weźmiesz, żeby ten koszyk wypełnić.Na wielkanoc na święconke jak znalazł będzie![]()

Dawaj fotki:-)Tak sie zastanawiam czy pstryknąć fotki tego co ja już mam i się troche pochwalić hihihi ...![]()
Ja się też zdziwiłam. Ale zapłaciłam z góry, więc chyba już wyjścia nie mieli. ;-) Uwierzyć nie mogę, że tu sobie stoi i ładnie wygląda.Macy świetny
na allegro jak szukałam kosza to te gdzieś stały około 80-100zł i wzwyż używane oczywiście..... koleżanka mi potem pisała ze u niej po 20zł w komisie był poszła na drugi dzień i już nie było
ale 5zł to nieźle dobrze że drzwi otwarli![]()