reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

reklama
ah i wybaczcie post pod postem - ale nie chciala by któraś z Was pomóc w prasowaniu ??? :eek::eek::eek:
Niezły widok :-D tez mnie taki czeka niebawem... nie pomogę ale zapraszam do mnie bo będziesz wprawiona :-D

to nawet nie remont.. a wykańczanie domku ;-)
tu na samym dole są fotki pokoju młodego ;-) FOTODZIENNIK - domek Sevage&Ivi ROSA - Zobacz temat :: Murator

a wy w swoim mieszkanku też na pewno stworzycie małej śliczny ciepły kącik:tak:bo przecież nie liczy się tak na prawdę wystrój, a miłość i opieka:tak:
ivi - cudny dziennik budowy domku... pieknie u was :tak: i pokoik dla Tymka szykuje się boski :tak:

ja uwielbiam kłapouszka poza tym u nas w pokoju brakuje niebieskiego, dlatego myslałam o zestawie 1 :-)ale czekam jeszcze aż mąż wróci z pięterka gdzie mocuje płyty kg, to ustalimy wspólną wersję;-)

ivi domek marzenie ale Ci zazdroszczę!
naklejki super! też myślę o zakupie takich tylko najpierw podstawowe zakupy zrobić planuję je na jutro ale nie wiem czy mój jaśnie książe(czyt. narzeczony) nie będzię zbyt zmęczony żeby ze mną do sklepu jechać:wściekła/y:

ja tz mam parę kaftaników i pajacyków z wywijanymi rękawkami - bardzo fajna sprawa ;-) a i pare łapek niedrapek dostałam wiec bedzie ok ;-)

Ok obiecałam pochwalić się paroma rzeczami dla Boryska
No cóż - pościel jeszcze nie dojechała wiec na razie zdjęcia łóżeczka które poprostu stoi przy ścianie i się wietrzy :laugh2:
zdjęcia z pościelą i w odpowiednim miejscu - razem z gwiazdeczkami fluo... zrobie w następnym tygodniu - bo w weekend bedziemy wszystko w pokoju przestawiać i komode dla malego skręcać :confused2:

a i zobaczcie jakie słodkie cuś kupiłam na allegro oczywiscie heheh - rozmiar juz wiekszy - bo 56 mam za duzo :eek:
super łóżeczko jak w namiocie będzie miał fajnutko:-)
to nawet nie remont.. a wykańczanie domku ;-)
tu na samym dole są fotki pokoju młodego ;-) FOTODZIENNIK - domek Sevage&Ivi ROSA - Zobacz temat :: Murator

a wy w swoim mieszkanku też na pewno stworzycie małej śliczny ciepły kącik:tak:bo przecież nie liczy się tak na prawdę wystrój, a miłość i opieka:tak:
domek super macie i pokoik już fajnutko sie robi:-)

Ivi ja się dołączam - dom, marzenie... a widzę że masz w pokoju dzieciątka taki szeroki pasek niebieski w księżyce i gwiazdki, które świecą? Ja mam taką tapetę na jednej ścianie właśnie w pokoju w którym Mały będzie spał i też ten pasek wykończeniowy pod sufitem na każdej ze ścian.
A naklejki z Kubusiem Puchatkiem super...
ja gdybym nie miała tyle mebli a pokój był w 100% tylko dla malucha to na przeciwległej do tapety ścianie, która jest żółtą nakleiłabym takie...
a tak tymczasowo odpuszczam.... pomyślimy o przerobieniu pokoju jak Mały będzie starszy, bo my tylko 2 pokoje mamy i w sumie ten dla Małego tez nam za sypialnię służy, bo drugi otwarty na kuchnię...

Ivi ja się dołączam - dom, marzenie... a widzę że masz w pokoju dzieciątka taki szeroki pasek niebieski w księżyce i gwiazdki, które świecą? Ja mam taką tapetę na jednej ścianie właśnie w pokoju w którym Mały będzie spał i też ten pasek wykończeniowy pod sufitem na każdej ze ścian.
A naklejki z Kubusiem Puchatkiem super...
ja gdybym nie miała tyle mebli a pokój był w 100% tylko dla malucha to na przeciwległej do tapety ścianie, która jest żółtą nakleiłabym takie...
a tak tymczasowo odpuszczam.... pomyślimy o przerobieniu pokoju jak Mały będzie starszy, bo my tylko 2 pokoje mamy i w sumie ten dla Małego tez nam za sypialnię służy, bo drugi otwarty na kuchnię...

tak, na skosie mamy dołem i górą te paski. Jak na skosy nakleimy naklejki, to między nimi chcę powklejać pojedyncze gwiazdki, żeby w nocy było ładniej :) No i strasznie żałuję że cały skos nie jest w niebieskiej tapecie z gwiazdkami - ale zrobimy tak następnym razem ;)

hehe mam identyczne płytki w łazience, i w ... wiatrołapie:cool2::-D
:cool2::-):-)

dziękuję za miłe słowa dziewczyny :) ten dom to nasze marzenie, ale też ogromne wyrzeczenia.. każdy kij ma dwa końce.... ;-)

reklama
Do góry