Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hejka :-* moja córcia Emilka ma 2 latka i 5 miesięcy. Wzrost 100cm. waga 19,800 nr. nóżki 27.
zastanawiam się czy to nie dużo jak na dziewczynkę ? znajoma radzi mi isć do lekarza a dla mnie ona nie jest gruba a raczej wygląda ok. do wzrostu. Jak myślicie mamuśki ? czy to aby nie wyszukiwanie choroby na siłę ? fakt ma troszkę zaokrąglony brzuszek i ,,papuśne udka" poradźcie mi... :-* :-)
hejka :-* moja córcia Emilka ma 2 latka i 5 miesięcy. Wzrost 100cm. waga 19,800 nr. nóżki 27.
zastanawiam się czy to nie dużo jak na dziewczynkę ? znajoma radzi mi isć do lekarza a dla mnie ona nie jest gruba a raczej wygląda ok. do wzrostu. Jak myślicie mamuśki ? czy to aby nie wyszukiwanie choroby na siłę ? fakt ma troszkę zaokrąglony brzuszek i ,,papuśne udka" poradźcie mi... :-* :-)
Widzisz, mój synek tez jest bardzo duży, ale on zawsze był większy...Na punkcie jego wagi jestem naprawdę wyczulona...Uważam, że powinnaś kontrolować jej wagę. Ale wydaje mi się tez, że masz po prostu duże dziecko, ponieważ wzrost i rozmiar nóżki tez są spore. A co lekarz powiedział na bilansie dwulatka?
Mam ten sam problem z synkiem. Lekarz powiedział, że waga jest proporcjonalna do wzrostu, więc paniki nie ma, ale trzeba pilnować....I że po części taki jego urok...Ale ja mam obsesję na punkcie jego wagi![]()