reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

kluliczku kapsio mial 4220 jak sie urodził, a teraz w ciagu 2miesiecy przybrał tlyko niecały 1kg, wiec bardzo malutko. zwłaszcza, ze jak zauważyła ewitka miał 3 mce i ponad 7kg.

reklama
kluliczku kapsio mial 4220 jak sie urodził, a teraz w ciagu 2miesiecy przybrał tlyko niecały 1kg, wiec bardzo malutko. zwłaszcza, ze jak zauważyła ewitka miał 3 mce i ponad 7kg.
Pół kilograma na miesiąc to idealnie dla dzieci w tym wieku, szczególnie jak już po pierwszym kwartale sporo ważyły. Zaczynają się więcej ruszać, więcej wysilać, a tym samym więcej spalać. No i w końcu ile by ważyły, gdyby dalej przybierały po 1kg? Czym ty sie szerock martwisz, chłopak idealnie przybiera ci na wadze.

ewitka a w ogole to sobioe schizuje roznymi rzeczami, bo w zasadzie nie mam kogo sie zapytac, bo wszystkie mamusie z takimi malymi dziecmi wyjechaly, czesto sa chwilowo bez netu i co? a pozostałe kolzeanki nie maja dzieci, albo maja mlodsze niz kapsio i kogo mam sie pytac skoro nawet tu nie moge byc często, bo netu brak.:-(

Poprostu Jasio musi mieć duże serce, żeby się w nim zmieściły wszystkie majowe dziewuszki :-D

Zmierzyłam Piotrka w warunkach domowych i wyszło mi 75cm. :szok: Wagi nie znam ale może dzisiaj wpadnę do przychodni.

Myszko Gosia ma rację to napewno o wielkie serce chodzi;-).
A my jutro na badanie i mierzenie idziemy no ciekawa jestem, bo sama już nic nie sprawdzam i nie mierzę dla świetego spokoju.;-)

reklama
Do góry