Beataw1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko zależy czy masz regularne miesiączki i jakie długie cykleHej dziewczyny czy wy tez miałyście mały pecherzyk zoltkowy lekarz powiedział ze jest za małyZ OM 5t1d z usg nie mogła określić wieku ciążowy ok ??. Załączam usg
Hej dziewczyny czy wy tez miałyście mały pecherzyk zoltkowy lekarz powiedział ze jest za małyZ OM 5t1d z usg nie mogła określić wieku ciążowy ok ??. Załączam usg
Miesiączki ostatnie nie regularne spóźniały się o 5 dni o 3-4 różnie wcześniej miałam regularne cykle 32 27 25Wszystko zależy czy masz regularne miesiączki i jakie długie cykleczasem jest tak że ciąża jest mniejsza niż wychodzi z om
proponuje zrób betę z krwi i po 48 godzinach powtórz jeżeli będzie dwukrotna wartość znaczy że wszystko dobrze i po prostu ciąża młodsza
![]()
Rozumiem ja mam teraz wizytę za tydzień i trochę się niepokoje tym , mam nadzieje ze u mnie tez będzie okHej w 5tc na wizycie u lekarza dowiedziałam się tylko że coś jest w macicy ale nie może zmierzyć bo mu USG nie przelicza że względu na mały rozmiar. Tydzień później byłam na wizycie u innego lekarza prywatnie (dużo lepszy sprzęt) i był zarodek z bijącym sercem.
No to narazie się nie stresuj niepotrzebnie bo jeżeli lekarz nie ma takiego dobrego USGto mógł jeszcze nie zmierzyć jeśli wczesna ciazaMiesiączki ostatnie nie regularne spóźniały się o 5 dni o 3-4 różnie wcześniej miałam regularne cykle 32 27 25
Jakoś ciężko się nie stresować ale postaram sięNo to narazie się nie stresuj niepotrzebnie bo jeżeli lekarz nie ma takiego dobrego USGto mógł jeszcze nie zmierzyć jeśli wczesna ciazapierwsze wizyty najlepiej około 7 TC bo wtedy już jest serduszko
JA jak byłam w 5tyg u gin to widać było tylko pęcherzyk bez zarodka a w 6 zarodek z bijącym serduszkiemHej dziewczyny czy wy tez miałyście mały pecherzyk zoltkowy lekarz powiedział ze jest za małyZ OM 5t1d z usg nie mogła określić wieku ciążowy ok ??. Załączam usg
Fajnie mam nadzieje ze u mnie tez się pojawi , trochę się stresujeJA jak byłam w 5tyg u gin to widać było tylko pęcherzyk bez zarodka a w 6 zarodek z bijącym serduszkiem
Wiem jak to jestJakoś ciężko się nie stresować ale postaram sięteraz właśnie za tydzień powinien być 7 tc mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i będzie już serduszko
![]()