Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie bardzo rozumiem. Jesteś miesiąc po miesiączce i twoja beta wynosi ~5 tysięcy. To nie jest krótki czas po okresie, poza tym pojedynczy wynik nie świadczy o niczym poza ciąża (lub jej brakiem)Witam podepnę się pod post dzisiaj odebrałam wynik bety który robiłam wczoraj wyszedł 5183 nie mam pojęcia jak do zinterpretować ostatni okres miałam dość duży od 8.12.2020 do 11.12pierwsze testy domowe zrobiłam 3.01.2021 dla tego zdecydowałam się na betę nie rozumiem czy w tak krótkim czasie po okresie może być taki wynik
![]()
Ja 7 dni po spodziewanej miesiaczce miałam wynik 6 tys. (5+0) - Ty masz niemalże identyczny czas. To nic niepokojącego, wręcz przeciwnie, normy są bardzo szerokie. Córka śpi obok mnie.Witam podepnę się pod post dzisiaj odebrałam wynik bety który robiłam wczoraj wyszedł 5183 nie mam pojęcia jak do zinterpretować ostatni okres miałam dość duży od 8.12.2020 do 11.12pierwsze testy domowe zrobiłam 3.01.2021 dla tego zdecydowałam się na betę nie rozumiem czy w tak krótkim czasie po okresie może być taki wynik
![]()
A moze to bliźniaki ? Nie panikuj ,powtarzałaś po 48 h?Witam podepnę się pod post dzisiaj odebrałam wynik bety który robiłam wczoraj wyszedł 5183 nie mam pojęcia jak do zinterpretować ostatni okres miałam dość duży od 8.12.2020 do 11.12pierwsze testy domowe zrobiłam 3.01.2021 dla tego zdecydowałam się na betę nie rozumiem czy w tak krótkim czasie po okresie może być taki wynik
![]()