reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawa z naszymi dzieciaczkami

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mata mi sie podoba i gdybym nie miala juz (mam dwie - jedna po michale i jedna nowa dostalam dla kamili) to bym kupila - mala lubi na nich lezec i bawic sie zabawkami zawieszonymi nad nia :)
poza tym mamy pieska zeboolo i spiralo - ten pierwzy jezdzi z nami w wozku na spacery - mala lubi obgryzac mu nogi - a ten drugi jest nan jej bujaczku w domu lub klade go do lozka i mala tez sie nim bawi :)

ale najlepsza rzecz na jaka mala lubi patrzec to taka zabawka do piweiszenia na zaglowek w samochodzie - mala jest zachwycona jak gdzies jedziemy bo zwierzatka z tej zabawki poruszaja sie w czasie jazdy :)
http://www.allegro.pl/item119201502__przyjaciele_w_podrozy_safari_tiny_love_wys_0zl.html

reklama
my bardzo czesto jezdzimy samochodem wiec jest przydatna - dostalismy ja na dzien dziecka :) ja sama nie wpadla bym na pomysl zeby ja kupic

My też mamy cebulaka ( tak go nazywamy :D i spiralk a:) Z tym, że odwrotnie jak u Idzi, spiralak jeździ w wózku, a cebulak działa w domku. A co do żyrafy to juz się napaliłam,jest CZADOWA, jeszcze tylko zostało tatusia namówić ;D

My mówimy na pieska zebuloo zebulak :laugh: ma wiecznie mokre łapki bo Karolka uwielbia je obgryzać ;D

Papajka, niezły sprzęcior. Zdaj relację jak się spodobała Poli

reklama
dori byłam zaskoczona :o

wypróbowaliśmy dzisiaj przed kąpielą- myślałam, że będzie zmęczona i "rozdziewiczy :laugh:" zabawkę jutro, ale udało się i... po pierwszych tupnięciach nóżką Polka skumała o co chodzi zaczęła gadać w swoim nemo i machać rączkami i nóżkami i... walnęła trzeciego kupsztala dzisiejszego dnia -hi,hi to chyba od stałego podnoszenia nóżek i używania trochę "siły" żeby usłyszeć melodyjkę z zabawki.

Uff, nie powiem odetchnęłam z ulgą-szczególnie, że zabawka droga i tatuś nie do końca był do niej przekonany, ale wyszło na moje ;D ;D ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry