reklama

Zabawki, zabaweczki

kuba ostatnio ma zabawę wkłada i wyjmuje klocki z pudełeczka a z jaka precyzją to robi więc dostan ie ten garnuszek grający z fisher prise z klockami

reklama
Kasia :-D:-D , tez taki ogladalam dla Kuby

Co do tych dwoch co wkleilas to autko fajne, podobne do tego chicco co diewczyny niektore maja. A ta mata ciekawa, wygada super :tak::tak:

Jutrzenka u nas ksiązeczka rymowanka jest w uzyciu od kwietnia.....i powiem Ci , ze na chwile obecną to jedyna zabawka którą Krzysio bawi się bardzo duzo w ciągu dnia....naprawde tą zabwke wychwalamy i polecamy kazdemu:tak:ciekawe czemu taka tania....my dalismy prawie dwa razy tyle.....
A ten stolik ciezko powiedziec....:baffled:wyglada całkiem dobrze...

Dotka tania ksiazeczka bo jest promocja przedswiateczna, ale jeszcze nie ma katologu. A wczesniej kosztowala prawie 100 :szok::szok:.
Jak tak mowisz to moze pojade dzis jak R wroci albo jak Kuba wstanie i mu ja kupie albo jutro ewentualnie.

A stolik ten w dobrej cenie tylko ze zapakowany i nie moge go zobaczyc jak wyglada

Jutrzenka, stolik fajny, bawiłam się nim;-):-p Kupię Go Młodemu jak już będzie chodził, bo nie mamy za bardzo miejsca w domu,więc jak część zabawek pójdzie w odstawkę to stolik kupię ;-)
A co do tych dwóch rzeczy, które wkleiłam to za żadne skarby nie mogę się zdecydować i pewnie znając mnie obie kupie :-p
Jeszcze jest fajna firma, która produkuje zabawki dla dzieci, są one takiej jakości jak Fisher Price, ale trochę tańsze:
Infant and Toddler Learning - VTechkids.com

Swoją drogą zobaczcie jaki teraz jest wybór tych zabawek, mamy aż problem z wyborem, a kiedyś jak my byłyśmy małe musiałyśmy zadowolić się byle czym ;-)

Ostatnia edycja:
Kasia niektore to normalnie na wzor Fishera, fajneale u nas nie ma pewnie:no::no:

A u nas dobra zabwka jest tez smycz na klucze i inne rzeczy, juz sie ze 20 minut bawi, Polecam, :-D:-D

reklama
Kasia- my mamy bardzo duzo tych zabawek vtech, masz racje sa bardzo dobre. Grajaca ksiazeczke kupilam malemu chyba jakies pol roku temu i nadal to jest jedna z ulubionych zabawek. Zawsze sie brechta np jak pszczolka robii bzzzz, albo inne tego typu dzwieki. I jeszcze niedawno dostal taka jakby karuzele z pileczkami, cos jak zyrafa fishera i tez bardzo lubi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry