reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, zabaweczki

No Asia fajny ten stolik tylko ile miejsca trzeba mieć na te wszystkie szpargały. Ja mam 37m mieszkania i kurczaki kupiła bym taki stolik tylko to następny mebel... :sorry2::-D

reklama
No, ja mam trochę większe mieszkanie, więc chyba kupię ;-);-);-). A tak na poważnie to ten stolik wcale nie jest taki duży, no i pewnie się składa, więc może tak dużo miejsca nie zajmie. Muszę kupić taką zabawkę, która zainteresuje Filipa dłużej niż 5 minut, bo do tej pory wszystko nietrafione. Trochę dłużej bawi się ślimakiem z klockami fisher price. Więc polecam.
FISHER PRICE - ŚLIMAK SMAKOSZ-HIT CENOWY! (482461880) - Aukcje internetowe Allegro

Jakiś tańszy teraz jest. Ja kupowałam za 74zł.

Oj u nas ten ślimak tez się sprawdza ale dopiero teraz....szczególnie te klocki....no i mały je wkłada i wyciaga ....siedzi nad tym taki skupiony....heheh...

A ten stolik chicco tez fajowy:tak:Musze zastanowić nad tymi dwoma i wybrac jeden...:-)

Stolik sie spodoboal, staje przy nim wciska, smieje sie w glos i chodzi w kolku trzymajac sie blakatu.

Ten chicco widzialam w necie jest fajowy ale dugie tyle kosztuje i wybralam ten bo klocki i tak sie jakies kupi.

Co do tego zolwia to u nas w tesco jest na niego poromocja i kosztuje albo 45 albo 49. Tez o nim myslalam.

A ja dzis kupilam malemu uczona sluchaweczke, podobala sie :tak::tak:

A moja mama mu kupila taka drewiniana zabawke co Sylwia ma.

Poza tym ogladalysmy pchacze w realu. Niezle jaja wyszlo. Na jednej kupie staly 2 rodzaje, wzielam jeden sprawdzilam cene 99 mysle fajne, moja mama mowila to ja mu kupie na gwiazde. Ale wybralam ten drugi model. Moja mama przy kasie placi a tam jakos wielka kota wyszla. Odchodzimy a cena na paragonie 229 :szok::szok::szok:. Byly na jedej kupie ale ten drugi byl drozszy :no::no:. Chyba z pol godziny stalismy zeby go oddac bo nie byl wart tej ceny. Chyba byl blad bo na paragonie bylo lokomotywa a to byl odpychacz ale pani nie mogla nic poradzic. Wiec go zwrocilysmy, mam nadzieje ze kase mojej mamie przeleja.

A zastanaiwam sie dla Kuby nad puchatkiem gadajacym albo nad robotem Tobi, co sadzicie??

Magda widzialam w Carrefourze, 99 chyba kosztuje, fajne
to ten robot
Fisher-Price UCZONY ROBOT TOBI Mowi Po POLSKU (477228595) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ktoras ma blisko Tesco to w ten weekend w nocy z piatku na sobote i z sobaty na niedziele po 22 jest -20% na wszystkie zabawki.
Ja pewnie pojade bo warto zamiast 100 placisz 80 :tak::tak:

reklama
Kuba tez dostanie fontannę playschool moja mama kupuje na urodzinki a w jej mieście wszystkie fontanny wykupione i na allegro też i facet mówi że nawet ciężko w hurtowniach o nie hehehhe

no i dostanie jeszcze konika na biegunach malutkiego żeby sie bujał i garnuszek na klocuszek klocki i widziałam fajną matę do samochodu z kierownicą dziecko może przyciskać na kierownicy przciski a mata gra i świeci i może tez noga na macie wciskac

zastanawiałam siętez nad ta mówiąca ksiażeczką (dota taka ma ) i nad krzesełkiem gadającym ale nie wiem czy nie jest za mały na cos takiego no i nad tym stolikiem tez

Do góry